Sve o burnoj biografiji Ace Bulića! Skoro je postao deda, imao je dve žene, a povezivali su ga sa dve pevačice!

27.02.2023

12:53

1

On je detaljno pričao i o ljubavnom životu, ali i poznanstvu sa Arkanom i Lukom Bojovićem

Sve o burnoj biografiji Ace Bulića! Skoro je postao deda, imao je dve žene, a povezivali su ga sa dve pevačice!
Aca Bulić - Copyright MN Press

Dragan Aca Bulić trenutno je u žiži javnosti zbog svog odnosa sa rijaliti učesnicom Anom Ćurčić, te se o njemu i njegovoj burnoj biografiji ponovo naširoko spekuliše. 

On je kao sin Jusufa Juse Bulića, nekadašnjeg bliskog prijatelja Ljube Zemunca, odrastao na kriminalom zahvaćenim beogradskim ulicama, burnih devedesetih godina. Njegov otac bio je jedan od finansijera Srpske dobrovoljačke garde, Željka Ražnatovića Arkana, čiji je član i on sam postao sa svega 17 godina. Na ratištu je, sa željom da brani srpstvo, ostao tri godine. 

Aca svoje članstvo u armiji Željka Ražnatovića opisuje rečima "mladost-ludost", a svoje iskustvo u ratu kao ružno. Navode da je njegov otac bio jedan od finansijera Arkanovih tigrova komentariše kao "patriotsku dužnost svakog Srbina".

U rat je otišao sa svojih 17 drugova gde je upoznao Luku Bojovića i Milorada Ulemeka Legiju. Njegov stav o Bojoviću je da se borio za Srbiju, te ističe da je on "beogradsko dete, koje je otišlo putem koji je sam birao".

MN Press
Željko Ražnatović Arkan

Nakon povratka iz Hrvatske, Bulićev pobunjenički duh roditelji preusmeravaju na obrazovanje, te odlazi u London, gde je živeo sve do smrti oca.

Sa ocem upoznao kriminal

Jusa Bulić ubijen je u sačekuši 4. maja 1998. godine, a Aca se u srpsku prestonicu vratio kako bi ga sahranio. Bulić svoje detinjstvo opisuje kao filmsko i deli ga na dve faze. U onoj prvoj, živeo je sa majkom, babom i dedom, a oca je viđao povremeno, kada bi on izašao iz zatvora. S druge strane, drugu fazu čine izlasci sa Jusom po kockarnicama u inostranstvu, gde je imao priliku da se sretne sa samom srži jugoslovenskog kriminala. 

- Oni su svi bili iz doma, rasli su u teškim uslovima, roditelji nisu imali para da ih izdržavaju. Išli su inostranstvo i radili to što su radili, moj utisak je da su bili organizovani i da su uspešno obavljali poslove. Doduše, drugačije je nego ovo što je danas, dakle nije toliko surovo i postojali su neki kodeksi - rekao je Bulić, te se osvrnuo na dan kada mu je otac ubijen zajedno sa telohraniteljem i Petrom Vujačićem, funkcionerom FK Železnika.

ATA Images/Antonio Ahel
Aca Bulić sa suprugom Bibom i ćerkom i sinom

- Nisam mislio da ću, posle očeve smrti, doživeti 23. godinu. Ono što je on meni ostavio, gledam da tako nešto nikad ne ostavim svom detetu, odnosno takve vrste problema. Naša ljubav je bila neizmerna i upravo me je ona navela da nastavim sa fudbalom i da njegovo ime ne ostane uprljano. Moja majka i ja smo sami pričali na tu temu, znali smo šta nas očekuje, ali smo bili spremni da nastavimo ono što je otac započeo sa njegovom najvećom ljubavi, odnosno fudbalom - priča on, pa nastavlja:

- Sve ono što se priča o kockarnicama, kladionicama je pola istina, a pola ne. Istina je da je živeo kockarskim životom, ljudi misle da su oni imućni, a zapravo su sirotinja. Tek nakon nekih imena poput Vanje Bokana i Caneta Subotića je krenula druga faza očevog života kada je došao novac - rekao je na Kurir TV.

Došao na čelo FK Železnik

Bulić je danas trener u FK Radnički. Ranije je, od 1998. do 2004. godine, bio na čelu FK Železnik. Klub je osvojio kup SCG, te je zaigrao i u Evropi. Kako kaže, to iskustvo nimalo nije bilo lako, pogotovo u početku, iz razloga što su klubove u državi vodili moćnici, ali je uprkos tome bio postavljen za predsednika Zajednice prvoligaša i automatski za potpredsednika fudbalskog saveza. Kasnije je na izborima za predsednika od Tomislava Karadžića izgubio za nekoliko glasova.

Printscreen/YouTube/Novo jutro
Aca Bulić

 

Optužen da je Piksiju bacio bombu

Kontroverzni biznismen je svojevremeno priveden zbog sumnje da je umešan u bacanje bombe "kašikare" na kuću selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija 23. februara 2012. godine. 

Njegov advokat Ognjen Radić rekao je svojevremeno Tanjugu da je njegov klijent pušten iz policijskog pritvora i pre isteka roka od 48 sati zadržavanja u policiji, te da je tokom salušanja negirao da ima bilo kakve veze sa drogom koju je policija pronašla u njegovoj kući.

Printscreen Arena TV
Dragan Stojković Piksi

- Reč je o manje od pola grama kokaina i marihuane sve zajedno, i to delo je u nadležnosti Osnovnog suda u Beogradu - rekao je Radić i istakao da nema ni pomena o njegovoj umešanosti u napad na Piksijevu porodičnu kuću. 

S druge strane, u policiji su tada reporteru B92 rekli da je istraga i dalje u toku i da nisu sasvim odbacili mogućnost da je Bulić umešan u bombaški napad.

I ljubavni život buran

Njegov emotivan život, takođe, je privlačio pažnju tabloida. Pre skoro decenije uz fotografije paparaca s Kopaonika i iz jednog odmarališta u Tajlandu, Acu su dovodili u vezu manekenkom Svetlanom Dimitrić, bivšom suprugom Duška Šarića, mlađeg brata narko bosa Darka Šarića.

Printscreen/Twitter/Biba Bulic
Biba Bulić

Acina velika ljubav bila je i Ana Ćurčić, koja je trenutno aktuelna zbog javne prevare svog partnera Zvezdana Slavnića. Takođe, mediji su pisali da je bio u šemi sa pevačicom Katarinom Ostojić, zatim sa Dijanom Janković, ali one to nikada nisu potvrdila. Međutim, Maja Nikolić je javno govorila da je sa fudbalskim trenerom bila dve godine u vezi.

Međutim, on je bio je oženjen dvaput, a sa prvom ženom Bibom Bulić dobio je sina i ćerku. 

Bulić je 2021. godine postao deda. Njegov naslednik Aleksandar dobio je sina, a ranije je bio u šemi sa Helenom Topalović o čemu je već 24sedam pisao.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike