Ana Ćurčić tražila da se više niko ne oglašava u njeno ime, njena kuma besna: Ako ona ne progovori, Aca Bulić i ja hoćemo

27.03.2023

23:08

0

Kako je Milena Kačavenda otkrila, ona je u kontaktu sa Bulićem i spremni su da iznesu mnogo toga

Ana Ćurčić tražila da se više niko ne oglašava u njeno ime, njena kuma besna: Ako ona ne progovori, Aca Bulić i ja hoćemo
Aca Bulić i Ana Ćurčić - Copyright Instagram screenshot/ana_curcic_official, ATA IMAGES/Antonio Ahel

Ana Ćurčić je tokom dana, u rijalitiju "Zadruga", izjavila, tačnije zatražila, da se više niko ne oglašava u njeno ime, osim njene majke, te da će ona od večeras "najaviti šta treba".

- Svi koji daju izjave o meni neka se povuku i ništa o meni ne demantuju. Kad budem htela da kažem i tražim da da izjavu za mene, to će raditi isključivo moja majka. Drugarice, nemoj davati demante i izjave za mene. Od večeras najavljujem ono što treba - rekla je Ana.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official/Pink
Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić

Mnogi su shvatili da se ovo odnosilo na njenu kumu Milenu Kačavendu, koju je Ana zadužila da razgovara sa medijima o svemu što treba, te pozivala da iznosi razne stvari koje su u njenom posedu. 

Milena se sada oglasila o ovom Aninom zahtevu, te otkrila da li će poslušati njene molbe, a u sve je umešala i Acu Bulića, nekadašnjeg Aninog dečka.

- Gledam na to da nije normalna, nešto se sa njom danas desilo. Mislim da je pismo Moke i Slavice, Šmizle i Džonija uticalo na to. Večeras u 22 časa očekujemo da će ona krenuti rafalno, ukoliko ne bude, Aca Bulić i ja smo u kontaktu, ukoliko ne zapuca, mi ne stajemo! Ako večeras ne pripuca i ne zareži, zarežaćemo Aca Bulić i ja - rekla je Milena, te je na pitanje kako na sve ovo gleda Anina majka, rekla:

ATAImages/ Antonio Ahel
Milena Kačavenda

- Danas se nismo čule. Telefon joj je zauzet, deca ne znaju o čemu se radi, fanovi svi potenciraju da ne odustajemo - rekla je Milena.

Kada je reč o Aninim suzama zbog toga što je, kako ona kaže, slagala svoju ćerku za boravak u "Zadruzi", njena kuma se osvrnula i na ovo.

MN Press
Aca Bulić

- Iskreno se nadam da nije videla, svi smo to držali u tajnosti. To bi bilo jako veliko razočaranje i ja se uzdam u to da deca neće saznati - istakla je Milena za Pink.rs, te je dodala:

- Mislim da ću dobiti Nobelovu nagradu za spajanje u funkciji okolo salata Moke Slavnića i njegove supruge. Tako da za sve parove koje žele da se spoje nakon 30 godina plus, kuma internacionale grmi - zaključila je Milena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike