Aca Bulić se oglasio nakon što ga je Zvezdan Slavnić isprozivao u Zadruzi: On je ljubomoran na mene, a divi mi se!

28.03.2023

22:39

0

Progovorio i o vezi sa Anom Ćurčić i onome što se dešavalo među njima

Aca Bulić se oglasio nakon što ga je Zvezdan Slavnić isprozivao u Zadruzi: On je ljubomoran na mene, a divi mi se!
Aca Bulić - Copyright MN Press

Aca Bulić se oglasio, nakon što je danas bio pominjan u svađi njegove bivše devojke Ane Ćurčić i njenog bivšeg partnera Zvezdana Slavnića u Zadruzi. 

Kako je istakao, njemu se nije dopalo što je Zvezdan iznosio neistine o njemu, pre svega da je loše tretirao Anu.

- Nikad tu ništa ružno nije bilo, Ana je moja dečija ljubav iz perioda 15, 16 godina. Sve su to laži i ja ne obraćam pažnju na njih, ali neću ništa loše da kažem ni za njega jer mi to moji beogradski kodeksi ne dozvoljavaju. Ono što vidim, čujem i u boji njegovog glasa primećujem je zavist i ljubomora, a opet i ta zavist predstavlja najsuptilniji oblik divljenja. On priča o sebi, njegova glava priča - kaže Aca, pa otkriva da li misli da ga se Zvezdan plaši:

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Bulić

- Kad žena spominje drugog muškarca normalno je da se pale lampice i puca adrenalin. Ne držim im ja sveću pa da znam šta su pričali, ali ono što on priča o neke četiri devojke, pa da sam je zaključavao. Mi pričamo o periodu kad imam 15,1 6 godina, nije bilo kur*i tada. To što on priča da smo nas osmoro drugova otišli sa pet devojaka na more, on tu izvlači iz konteksta nešto.

Bulić ističe da nema potrebe da ga Ana Brani, te da oni vrte rijaliti oko njega.

- Ona mene ne treba da štiti i žao mi je što ja nisam u situaciji da vidim o čemu se tu tačno radi. Nema povoda tim intrigama i gadnom ogovaranju. Ni jedna jedina ružna stvar, sem te tragedije sa detetom, nije bila i to je istina. Živim i dalje gde sam živeo, zna je ceo blok, znaju nas svi, imamo hiljadu prijatelja i u super smo odnosima. Svi zajedno gledamo kako se ona nosi tamo i mislim da je ona jača i da može mnogo bolje da izađe iz tih sukoba - priča Aca i dodaje:

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

- Ja ne vidim tu neke svađe osim kocke koju spominju. Oni vrte rijaliti oko mene, oko nečega što je bilo pre njih. Nije istina da je Ana mene varala. Stvarno ne verujem u to, ali i da jeste, neka je. Nek mi je živa i zdrava i niti se ljutim, niti bih se ljutio.

Zvezdan je danas, nakon svađe sa Anom, rekao da je Bulić od nje napravio najveću budalu u Beogradu, sa čim se on, naravno, ne slaže.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official/Pink
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

- Kako tačno, pošto je bila moja devojka, bila mi je žena, trebala je dete da mi rodi. Živeli smo divno, nema nijedne trunke istine u svemu tome. Neću da se pravdam, ali mi stvarno nije prijatno kad neko treće lice koje nije bilo tu priča tako neke gadosti. Nisam ni ja njima držao sveću kad su pričali na jastuku, pa čak i da me je ogovarala sve je to irelevantno da li je istina ili ne. Istina je da smo bili u divnoj, dečijoj vezi. Sve bih uradio da joj pomognem. Izašao bih iz svojih okvira da uđem i da joj pomognem jer vidim da joj nije dobro. Njihove svađe mi se čini da više utiču na ljude okolo, nego na njih same - zaključio je Aca za Pink.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike