Dragana Mitar po osmi put operisala nos! Dobila infekciju, stanje se zakomplikovalo: Potrošila više od 15.000 evra na operacije

27.03.2023

15:31

1

Bivša zadrugarka objasnila zašto je morala ponovo pod nož

Dragana Mitar po osmi put operisala nos! Dobila infekciju, stanje se zakomplikovalo: Potrošila više od 15.000 evra na operacije
Dragana Mitar - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dragana Mitar, u javnosti poznata kao nekadašnja članica grupe "Models", te učesnica rijalitija "Zadruga", po osmi put je završila na operaciji nosa!

Dragana je, naime, zbog komplikacija završila u bolnici, a doktor je morao da joj izvadi hrskavicu iz uva kako bi je stavio u nos, da bivša zadrugarka ne bi ostala bez njega.

- Operisala sam nos osmi put! Prošlu intervenciju sam imala u oktobru i posle nje sam dobila infekciju. Doktori su je dugo lečili, ali mi je zbog toga tkivo na jednom mestu čudno zaraslo. Zapravo, stvorilo mi se malo udubljenje na nosu, koje sam želela da saniram, pa sam morala opet "pod nož" - priča Dragana i dodaje da je zbog silnih operacija ostala bez hrskavice u nosu:

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragana Mitar

- Prošli put su mi vadili hrskavicu iz rebra, a ovog puta iz uva! Zahvat sam imala prošle subote, a danas idem kod lekara da mi skine zavoj. Nadam se da više neću morati na operacije. Što je dosta, dosta je! Mnogo sam se plašila pred poslednju intervenciju, a i dalje sam u strahu da se nešto ne iskomplikuje. Čekam kontrolu za tri meseca i ako sve bude u redu, tek tada ću biti mirna.

Dragana je, podsetimo, pre izvesnog vremena počela sa operacijama nosa, kako bi ga smanjila, a nije ni slutila da će se sve svesti na čak osam zahvata.

- Pre nekoliko godina sam poželela da imam manji nos, pa sam otišla kod doktora. Nisam želela da mi ga lomi, pa mi je isturpijao kost. Međutim, posle intervencije je bio veći! Tražila sam da mi to ispravi - priča Dragana za Informer i nastavlja:

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragana Mitar

- Tada mi je slomio nos, turpijao ga i izvadio deo hrskavice. Izvadio je više s jedne strane, pa sam opet išla na zahvat. Potom mi je nos na sredini bio previše širok, pa sam i to ispravljala. Pa sad ova infekcija... Jedno je vuklo drugo i na kraju sam došla do osam operacija.

Kao što je poznato, ovakve operacije dosta koštaju, a kako sama priznaje, mogla je da kupi automobil od novca koji je dala.

 

 

- Da nisam sređivala nos, mogla bih danas da kupim jedan dobar automobil. Sve me je koštalo nešto više od 15.000 evra - kaže ona i odgovara na poređenje sa Majklom Džeksonom:

- Ne obazirem se na to, ali ponekad pomislim da me je neko urekao! Pomisliće ljudi da sam zavisna od plastične hirurgije, ali ja sam samo želela da smanjim nos. Nisam mogla ni da sanjam da ću proći kroz ovakve muke!

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragana Mitar

Inače, spekulisalo se da joj je jednu operaciju platio Aleksandar Moskovljević Mikiša, bivši dečko Sandre Afrike, ali je ona to demantovala. No, sada se pevačica oglasila o tome.

- Ne znam, nešto sam načula... Ako je on platio, onda mora da je nos mnogo dobar. On kada plati, kada to uradi, to mora da je mnogo dobro! Očigledno je bilo mnogo loše pre toga, sada je Mikiša to sredio i mora da bude dobro - rekla je pevačica u emisiji "Ekskluzivno".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike