Objavljen snimak Alme i dece nekoliko minuta pre nego što je skočila u Bojanu: Sumnja se da je muža videla sa devojkom (VIDEO)

09.05.2024

18:08

0

Autor: M. Vu.

Alma pozdravlja svoju , uzima za ruku dečaka, devojčicu, a za njom dolazi treće dete, starija devojčica

Objavljen snimak Alme i dece nekoliko minuta pre nego što je skočila u Bojanu: Sumnja se da je muža videla sa devojkom (VIDEO)
Alma Arazi - Copyright Profimedia Printscreen/Facebook

Ovo su poslednji trenuci života Alme Arazi (39) i njeno troje maloletne dece. Filmski snimak je snimljen samo nekoliko minuta nakon što je majka troje dece napravila potez koji je jedan od najozbiljnijih događaja zabeleženih u albanskoj kriminalistici.

Kako se može videti na snimku koje je dostavio Ora njuz, Alma Arazi izlazi iz predvorja bara koji se nalazi na ulazu u Biciklistički park.  Alma je bila u društvu troje dece i snaje, koja je takođe sa malim detetom.

Alma pozdravlja svoju snaju, uzima za ruku dečaka, devojčicu, a za njom dolazi treće dete, starija devojčica, piše Ora njuz.

Dok Almina sestra za trenutak zastaje nasred biciklističke promenade, razgovara sa nekim telefonom, a zatim uzima devojčicu za ruku i odlazi u suprotnom smeru.

Dok se na drugom snimku se vidi kako se Alma Arazi pojavljuje na trotoaru sa svojom decom, u pravcu „Bogorodičine crkve“ u Skadru.

Veruje se da je to bio trenutak kada je Alma Arazi videla svog muža u kolima sa svojom devojkom.

Taman kada je prešla preko mosta na Buni, Alma Arazi je uzela svoje troje dece i bacila ih u reku Bunu, a zatim i sama skočila.

Zbog ovog ozbiljnog incidenta, policija i tužilaštvo Tirane uhapsili su supruga Alme Arazi, državljanina Erdžisa Arazija, koji je bio u zatvoru zbog optužbi za „izazivanje samoubistva” i „nasilje u porodici”.

Lokalni ribar je prvi pronašao telo jedne od devojaka i obavestio policiju. Nakon mobilizacije policije pronađena su i ostala tri utopljenika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike