Potresna ispovest ribara koji je pronašao telo devojčice (9) u reci Bojani: "Izgledala je kao lutka!"

05.05.2024

21:35

0

Ribar Safet Hasani, koji je pronašao telo devetogodišnje devojčice opisao je prve trenutke kada je video telo tokom pecanja

Potresna ispovest ribara koji je pronašao telo devojčice (9) u reci Bojani: "Izgledala je kao lutka!"
Alma sa ćerkama - Copyright Printskrin/facebook

Danas je Albaniju zadesila tragedija u kojoj se sumnja da je majka Alma Arazi (39) skočila u reku Bojanu, u albanskom gradu Skadru, sa svoje troje maloletne dece, od kojih je lokalni ribar slučajno pronašao telo jedne od devojčica (9).

Ribar Safet Hasani, koji je pronašao telo devetogodišnje devojčice, ispričao je za emisiju „Revi” na "Euronews.al" prve trenutke kada je video telo tokom pecanja.

- Ugledao sam nešto sumnjivo dok sam pecao, i uz svetlo mog telefona video sam nešto dole na ​​dubini od oko metar. Nisam bio siguran šta je to, izgledala je kao lutka. Nakon što sam pregledao vodu telefonom oko 10 minuta, obavestio sam policiju - rekao je Hasani.

Nakon što je policija izvadila telo iz vode, ustanovila su da je u pitanju dete. Policija je od sinoć do sada na licu mesta.

- Bilo je oko 21 sat, ali sam obavio poziv sa 15-20 minuta zakašnjenja, jer nisam znao šta je to - dodao je Hasani.

"Moj odnos sa suprugom je normalan"

 Alma i njeno troje dece — dve ćerke starosti 6 i 9 godina i sin (4) — nekoliko sati pre tragičnog čina su izašli u kafić sa Alminom jetrvom, gde su popile kafu a potom se smireno rastale, jetrva ne sluteći kakva tragedija se sprema.

Printskrin/facebook
 

Alma je potom sa svoje troje dece skočila u reku Bojanu, dok je ribar pronašao samo telo njene starije ćerke (9), na kom nije bilo tragova nasilja, kako je saopštila policija.

Policija nastavlja potragu za Almom i njeno dvoje mlađe dece, koji su nestali pre 3 dana, a čiji nestanak je prijavio njen suprug Ergis, koji je uhapšen pod optužbom za "nasilje u porodici" i "izazivanje samoubistva", što je on negirao.

- Moj odnos sa suprugom je bio normalan i ja nisam uzrok za takav čin - rekao je Arazi policiji.

Spekulacije da je Arazi imao aferu

Sukobi između Alme i Ergisa počeli su nekoliko meseci i par je praktično bio razdvojen, pišu lokalni mediji, koji spekulišu da je Arazi započeo vezu sa drugom ženom.

facebook
 

Prema rečima članova porodice žene, on se sa njom svađao svaki dan i govorio joj da napusti kuću u kojoj je živela u jednoj sobi.

Na saslušanje u policiji, na dan kada je prijavio nestanak, ali je i kasnije nakon pronalaska tela svoje ćerke, svoju suprugu opisao kao "mentalno bolesnu" i prema njegovim rečima, mesecima je pila lekove za depresiju. Ti navodi nisu potvrđeni od strane policije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike