Da li je ovo bio okidač da Alma sa decom skoči u reku? Muž je uradio dve jezive stvari

09.05.2024

11:18

0

Pretražen je telefon Alminog muža Ergisa, koji je uhapšen zbog nasilja u porodici i podstrekivanja na samoubistvo

Da li je ovo bio okidač da Alma sa decom skoči u reku? Muž je uradio dve jezive stvari
Alma Arazi sa decom - Copyright Foto: Facebook/Alma Bushati Arrazi

Novi detalji tragedije isplivali su dan nakon što je sahranjena Alma Arazi, majka koja je sa troje dece skočila u reku Bojanu

Prema rečima novinara Eralda Harlikaja, pretražen je telefon Alminog muža Ergisa, koji je uhapšen zbog nasilja u porodici i podstrekivanja na samoubistvo, te su, prema njegovim navodima, u Ergisovom telefonu pronađene preteće poruke koje je slao Almi.

Takođe, u telefonu su pronađene i fotografije koje dokazuju da je imao vanbračnu vezu i da je svoju decu upoznao sa tom devojkom.

- Proveren je telefon Egisa Araza. Otkrivene su poslednje poruke koje je razmenio sa preminulom suprugom. Jasno je da je njihov odnos bio loš jer su poruke bile vrlo hladne. U njima je čak bilo i pretnji koje je Ergis uputio Almi - rekao je on.

Prema rečima članova porodice,kako navodi, jedan od razloga koji je Almu Arazi naterao da izvrši samoubistvo je taj što je Ergis svoju novu devojku upoznao sa decom.

- Nedavno je Ergis predstavio svoju novu devojku deci, a čak je imao i fotografije na svom telefonu sa svojim trogodišnjim sinom, ćerkom i devojkom - rekao je on.

Printskrin/facebook
 

Podsetimo, Alma je 2. maja nestala sa decom, a njen suprug Ergis je tek 3. maja prijavio njihov nestanak. Almino telo i telo jednog deteta izvučeni su iz reke Bojane.

Telo njene osmogodišnje ćerke pronađeno je u ponedeljak, dok je telo najstarije devojčice (9) pronađeno još u subotu, otkad je i trajala neprekidna potraga.

Sutradan je Ergis uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje samoubistva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike