Šokantan obrt tragedije u Skadru! Muž hteo da dovede kući maloletnu ljubavnicu, žena iz osvete ubila sebe i decu?

05.05.2024

23:32

0

Derviši je rekao da je Ergis rekao svojoj ženi: "Dovešću ljubavnicu kući."

Šokantan obrt tragedije u Skadru! Muž hteo da dovede kući maloletnu  ljubavnicu, žena iz osvete ubila sebe i decu?
Alma Arazi sa decom - Copyright Foto: Facebook/Alma Bushati Arrazi

Albanski novinar Ferdinand Derviši detaljno je opisao tragediju u Skadru, gde se sumnja da je 39-godišnja žena zajedno sa svoje tri dece, utopila u reci Bojani nakon, kako se sumnja, nasilja koje je nad njima izvršio njen muž. Telo jednog deteta je u međuvrmenu pronađeno, javlja Vox News.

Derviši je rekao da je Ergis rekao svojoj ženi: "Dovešću ljubavnicu kući."

Takođe je rekao da je njegova supruga Alma A. (39), popila kafu sa sestrom svog muža pre tragedije, kao i da joj je tada možda saopšteno da brak više neće trajati.

Rekao je da je možda skok u hladnu reku Bojanu sa decom mogla da bude osveta mužu u teškom psihičkom stanju u kom je Alma bila.

"Govorimo o paru koji je do 2020. dobro funkcionisao. Muž joj je izjavljivao ljubav. Znam da se sve nedavno počelo dešavati. Zbog vanbračne veze 31-godišnjeg sa devojkom od 17 ili 18 godina, čija je majka bila istih godina kao i njegova žena", rekao je novinar.

Printskrin/facebook
 

"Nije videla šansu da se ponovo ujedini sa svojim mužem. Do sada ne znamo da li je bilo nasilja ili ne. Znamo da je bilo rasprava u poslednjim trenucima. Imala je nedavno razgovor sa sestrom svog muža, jedinom osobom s kojom je bila u odnosima, u kafiću blizu mosta na Bojani, gde je bila sa svom decom", dodao je.

"Nije iznenađujuće što je u ovom poslednjem razgovoru čak primila poslednje informacije da je sve gotovo. Poslednja linija nade je nestala i počela je osveta. Ne da bi ubila sebe, već i decu, jer bi to povredilo muža. Iz tog kafića kada su se rastali, smatra se da je odvela decu i bacila ih u vodu", rekao je Derviši u emisiji The Review.

Ribar pronašao telo devojčice

Ribar Safet Hasani, koji je pronašao telo devetogodišnje devojčice, ispričao je za emisiju „Revi” na "Euronews.al" prve trenutke kada je video telo tokom pecanja.

- Ugledao sam nešto sumnjivo dok sam pecao, i uz svetlo mog telefona video sam nešto dole na ​​dubini od oko metar. Nisam bio siguran šta je to, izgledala je kao lutka. Nakon što sam pregledao vodu telefonom oko 10 minuta, obavestio sam policiju - rekao je Hasani.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike