Oglasio se Almin otac i otkrio gde će sahraniti ćerku: "Taj Skadar je pojeo glavu mojoj ćerki" (VIDEO)

07.05.2024

18:50

0

Prema njegovim rečima, tamo joj nije mesto jer tamo nema nikoga

Oglasio se Almin otac i otkrio gde će sahraniti ćerku: "Taj Skadar je pojeo glavu mojoj ćerki" (VIDEO)
Alma Arazi - Copyright Printskrin/facebook

Otac Alme Araz želi da telo svoje ćerke sahrani u Draču, pored njene majke, a ne u Skadru, zajedno sa njenim mališanima.

Prema njegovim rečima, tamo joj nije mesto jer tamo nema nikoga.

„Insistiraću do kraja da moja ćerka, jer sam čuo izjavu Alminog devera koji je rekao da smo napravili četiri kovčega, moja deca će ih nositi, dok ću ja uzeti svoje dete i sahraniti je u Draču kod njene majka. Ona nema nikog u Skadru, imala je muža. Ne želim više da čujem tu reč Skadar, jer je taj Skadar pojeo glavu mojoj ćerki. Molim državu da sa ovakvom situacijom u kojoj se nalazimo, želim da nam pomognu da dovedemo dete ovde i sahranimo ga u Draču“, rekao je on.

„Pokušao sam, kao roditelj, da dam sve od sebe. Molila sam svoje dete, rekao sam joj da pusti tog čoveka jer je njen život sa njim bio gotov. Teško se može pobediti. Kažeda te ne voli?. Idi, slobodan si. Venčaće se sutra. Šta čekaš? Ne mogu da ostavim decu, rekla mi je. Onda je donela ovu odluku koja je žrtvovala svoj život i život svoje troje dece“, rekao je otac za TCH.

Telo nesrećne Alme je pronađeno danas, dok je ranije jutros pronađeno telo njenog najmlađeg sina. Da tragedija bude veće, danas je sahranjena Almina ćerka Ergeze kojoj niko od porodice nije bio na sahrani.

Pritvor za Alminog muža

Alminom mužu Erdžisu Arazu sud u Albaniji odredio je pritvor bez vremenskog ograničenja, prenose mediji.

Erdžisi je uhapšen kao 'uzrok samoubistva' svoje supruge Alme Araz, čije je telo danas pronađeno i troje dece, Erigea, devetogodišnja koja je pronađena pre dva dana, Gresi star 6 godina koji je pronađen prekjuče i mali dečak Arditi, star 3 godine, koji je pronađen danas.

Navodno su izvršili samoubistvo nakon fizičkog i psihičkog nasilja Erdžisija, koji je navodno izdao Almu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike