Ovo je majka koja se u Skadru bacila u reku sa troje dece! Sestra otkrila zbog čega se Alma odlučila na ovaj koban potez (VIDEO)

05.05.2024

16:40

0

Ronioci već nekoliko sati traže majku Almu Arazi i još dvoje dece, šestogodišnju devojčicu i trogodišnjeg dečaka

Ovo je  majka koja se u Skadru bacila u reku sa troje dece! Sestra otkrila zbog čega se Alma odlučila na ovaj koban potez (VIDEO)
Alma Arazi sa decom - Copyright Foto: Facebook/Alma Bushati Arrazi

Ozbiljan incident prijavljen je danas u Skadru, gde se sumnja da su majka i njeno troje dece okončali život skokom u reku Bunu, još uvek iz nerazjašnjenih razloga.

Do sada je pronađeno samo telo devetogodišnje devojčice, od strane jednog ribara koji je bio u reci. Ronioci već nekoliko sati traže majku Almu Arazi (39) i još dvoje dece, šestogodišnju devojčicu i trogodišnjeg dečaka.

Policija je uhapsila Alminog supruga Ergisa Arazija (31), koji je ranije rekao policiji da je izgubio kontakt sa porodicom. Sestra nestale žene izjavila je policiji da je Ergis Arazi koristio sistematsko nasilje u porodici. Policija je odbacila prvu verziju u kojoj se navodi da je devetogodišnja devojčica koja je pronađena mrtva u reci Buni imala na telu tragove nasilja.

Policija Skadra je u drugom saopštenju navela da forenzičko veštačenje kod devojčice nije utvrdilo znakove nasilja.

Ergis Arazi, koji je uhapšen kao uzrok samoubistva supruge i troje dece, nije priznao da je zlostavljao ženu ili decu.

U međuvremenu, tokom jučerašnjeg dana, Arazi je viđen u centru grada Skadra, kako bezbrižno boravi u društvu prijatelja u kafani. Njegovi prijatelji kažu da nije pokazivao nikakvu zabrinutost, čak je delovao potpuno smireno. Pritvorenik je ostao pri izjavi od pre tri dana da je izgubio kontakt sa suprugom i decom, a da nije znao gde su. Arazi je izjavio da je imao normalan odnos sa suprugom i decom rekavši da nema pojma zašto je njegova supruga preduzela ovu akciju.

 

 

Arazi nije prihvatio nijedno od dva krivična dela koja ga opterećuju izjavljujući da on nije uzrok ovog teškog događaja. Sumnja se i da se 2. maja sestra žrtve srela sa Ergisom Arazijem na kafi i da su imali razgovor za koji se sumnja da je vezan za nedavne probleme u porodici Arazi. Sestra nastradale je nakon incidenta izjavila da je njen zet koristio psihičko i fizičko nasilje u porodici, što je, prema njenim rečima, nateralo njenu sestru da preduzme ozbiljnu akciju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike