Detalji tragedije u Skadru: Novinarka otkrila uznemirujuću činjenicu - "Ne mogu da shvatim"

08.05.2024

20:59

0

Veruje se da se incident dogodio 2. maja oko 21 čas

Detalji tragedije u Skadru: Novinarka otkrila uznemirujuću činjenicu - "Ne mogu da shvatim"
Alma Arazi sa decom - Copyright Foto: Facebook/Alma Bushati Arrazi

Novinarka Klodiana Lala, u intervjuu za Breaking, podelila je detalje događaja u Skadru, gde je Alma Arazi skočila u reku Bojanu sa troje svoje dece, javlja VoxNews.

Tragedija se dogodila oko 21 sata 2. maja, a Lala je upitala "kako je moguće da nije bilo svedoka na licu mesta, u vreme kada ima saobraćaja na mostu preko Bojane".

- Ako iznesemo detalje kako su ta deca bačena u reku. Reći da je bacila prvo dete, pa drugo, pa treće, ne mislim da služi javnom mnjenju. Prema dosadašnjim istraživanjima, ispostavlja se da je saznala za neveru svog muža.

Kako tvrdi rodbina, njihova veza nije bila prihvaćena od strane porodica u početku, jer je Alma bila 8-9 godina starija od Ergisa. Na dan incidenta, izašla je i srela sestru šuraka svog muža.

Tamo je saznala za Ergisovu neveru, iznenada je odvedena iz kafea i pojavila se blizu mosta preko reke Bojane, prema nekim snimcima sigurnosnih kamera.

Veruje se da se incident dogodio 2. maja oko 21 čas.

Printskrin/facebook
 

- Impresionirana sam što je u to vreme most bio prometan, ne mogu da shvatim kako nije bilo svedoka. To je iznenađujuće - rekla je.

Prema mišljenju novinarke, policija je trebalo da bude pažljivija u načinu izdavanja saopštenja.

- Ergis mora biti istražen. Žene moraju prijaviti nasilje, samoubistvo nije rešenje. Postoje detalji koje nismo potvrdili, na primer rečeno je da joj je muž tražio da napusti kuću. Takođe je rečeno da Alma ima probleme sa mentalnim zdravljem - rekla je Lala.

Novinarka je apelovala na svest, dok je pričala o ličnom slučaju žene koju je pronašla pre nekoliko godina na mostu Lana.

- Slučajevi bi trebalo da budu prijavljeni, svi bi trebalo da budemo svesni. Trenutak kada saznamo da se nekome dešava nešto loše. Pre nekoliko godina, zajedno sa koleginicom Anilom Hodža, sasvim slučajno smo sreli poznanicu, koja je bila veoma obrazovana, a htela je da život pod mostom Lana. Bile smo veoma šokirane, ali nismo stajale skrštenih ruku. Našli smo kontakte porodice, prijemne centre, lekare. Izvukli smo je iz tog bednog stanja i pokušali da je orijentišemo. Ta devojka danas ima posao i vodi zdrav život - zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike