Devojčici koja se utopila sa majkom, sestrom i bratom u reci niko iz porodice nije bio na sahrani: "Ispratili su je prijatelji njenog oca"

07.05.2024

17:38

0

Jutros je pronađeno i telo trogodišnjaka, da bi se potraga završila pronalaskom tela njihove majke, Alme Arazi

Devojčici koja se utopila sa majkom, sestrom i bratom u reci niko iz porodice nije bio na sahrani: "Ispratili su je prijatelji njenog oca"
Alma Arazi sa decom - Copyright Foto: Facebook/Alma Bushati Arrazi

Novinarka albanskog Top Čenela Dorjana Bezat navodi da na sahrani devetogodišnje Ergeze u utorak nije bilo članova porodice i da su devojčicu ispratili samo očevi prijatelji.

– Devojčicu su ispratili prijatelji njenog oca. Nije bilo članova porodice. Telo je prethodnog dana predato porodici. Jedini koji je brinuo o devojčici bio je njen stric koji je istaknuta ličnost u Skadru – navodi Bezat.

Genta, sestra Alme koja je sa dve kćerke i sinčićem skočila u Bojanu, potvrdila je za albanske medije da nije bila na sahrani sestričine.

Printskrin/facebook
 

– Nisam bila na sahrani moje nećakinje. Nemamo kontakt sa njima i nismo bili pozvani na sahranu – rekla je Genta i dodala da će porodica sahraniti Almu u Draču.

Jutros je pronađeno i telo trogodišnjaka, da bi se potraga završila pronalaskom mrtvog tela njihove majke, Alme Arazi.
 

Pritvor za Alminog muža

Alminom mužu Erdžisu Arazu sud u Albaniji odredio je pritvor bez vremenskog ograničenja, prenose mediji.

Erdžisi je uhapšen kao 'uzrok samoubistva' svoje supruge Alme Araz, čije je telo danas pronađeno i troje dece, Erigea, devetogodišnja koja je pronađena pre dva dana, Gresi star 6 godina koji je pronađen prekjuče i mali dečak Arditi, star 3 godine, koji je pronađen danas.

Navodno su izvršili samoubistvo nakon fizičkog i psihičkog nasilja Erdžisija, koji je navodno izdao Almu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike