Alma i deca su možda ubijeni? Albanski novinar izneo šokantne tvrdnje: "Ergis je bio 'jak' u Skadru..."

07.05.2024

21:45

0

Laciju je sumnjiva i činjenica da su se događaji odigrali tokom poslednja četiri dana, u vreme kada je iz zatvora izašao Ergisov brat

Alma i deca su možda ubijeni? Albanski novinar izneo šokantne tvrdnje: "Ergis je bio 'jak' u Skadru..."
Alma sa ćerkama - Copyright Printskrin/facebook

Pretpostavlja se da je Alma Arazi iz Skadra ubila svoje troje maloletne dece i sebe skočivši s njima u reku Bojanu, međutim, albanski novinar Dritan Laci tvrdi da treba istražiti i moguće ubistvo.

On je albanskim medijima izneo nekoliko sumnji, navodeći da je Almin suprug imao veze sa bandama u Skadru.

Rekao je da žene koje se plaše da prijave nasilje zbog toga što je njihov suprug "jak čovek u gradu" mogu to da urade u drugom gradu. Dodao je da je u ovom slučaju Almin suprug Ergis Arazi bio "jak" u Skadru i povezan sa bandama.

Prema njegovim rečima, trebalo bi pojasniti i istražiti poslednji razgovor koji je Alma imala sa sestrom svoje snaje, supruge brata svog muža. Takođe, Laciju je sumnjiva i činjenica da su se događaji odigrali tokom poslednja četiri dana, u vreme kada je iz zatvora izašao Ergisov brat.

Profimedia
 

- Treba istražiti i moguće ubistvo u ovom slučaju. Na ulazu u reku Bojanu su dva naselja - jedno u koje ulaziš s mosta i drugo koje izlazi na reku, i oba imaju kamere. Činjenica je da su šipke mosta metar i po visoke i da bi ribar morao da se popne do mosta da baci mrežu, pa kako je to uspela sama majka sa troje dece... Trebalo bi sve istražiti u dva pravca, i ne smemo zaboraviti da se događaji odvijaju u poslednja četiri dana, kada je iz zatvora izašao Ergisov brat. Postoje neki tragovi koje treba pogledati, kao i zašto je poslednji put srela sestru svog muža - izjavio je novinar za Vox News.

Printskrin/facebook
 

Jutros je pronađeno i telo trogodišnjaka, da bi se potraga završila pronalaskom tela majke Alme Arazi.

Pritvor za Alminog muža

Alminom mužu Erdžisu Arazu sud u Albaniji odredio je pritvor bez vremenskog ograničenja, prenose mediji.

Erdžisi je uhapšen jer je bio "uzrok samoubistva" svoje supruge Alme Araz, čije je telo pronađeno danas, i troje dece - Ergeze, devetogodišnjakinje čije je telo pronađeno pre dva dana, Grejsi stare šest godina koja je pronađena prekjuče, i dečaka Ardita, starog tri godine, koji je takođe pronađen danas.

Navodno su izvršili samoubistvo nakon fizičkog i psihičkog nasilja Erdžisija, koji je, kako se navodi, izdao Almu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike