Uplašio se nakon nedavnih hapšenja da je možda on sledeći: Milo Đukanović u panici, nakon pada Katnića i Lazovića zapretio krvnom osvetom!

23.04.2024

15:57

0

Očigledno da su Đukanovića potresla nedavna hapšenja Zorana Lazovića i Milivoja Katnića i da strepi da je on možda sledeći na toj listi za lišavanje slobode, pa panično preti osvetom

Uplašio se nakon nedavnih hapšenja da je možda on sledeći: Milo Đukanović u panici, nakon pada Katnića i Lazovića zapretio krvnom osvetom!
Milo Đukanović - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Bivši predsednik Crne Gore i nekadašnji predsednik crnogorske vlade i DPS-a Milo Đukanović izjavio je da je na političkoj sceni politički revanšizam kao nova stranica tradicije crnogorskih osveta.

- Živimo u jako zatrovanoj atmosferi. Atmosferi koja govori da će se ćeranija po Crnoj Gori nastaviti! Zašto na to upozoravam? Crnogorsko društvo je društvo osvetnika. Nije to karakteristično samo za albanske zajednice, za koje se uglavnom vezuje krvna osveta. Treba da se prisetimo da u srcu Crne Gore, u Katunskoj nahiji, krvna osveta među određenim starocrnogorskim porodicama traje duže od 200 godina - kazao je Đukanović u intervjuu za podgorički Radio Antena M.  

Đukanović kaže da "ko to ne zna, taj ne razume kako je opasno kada vam jedina politika nakon dolaska na vlast postane revanšizam. 

- Revanšizam je samo političko ime za osvetu. To znači da ne postoji svest o tome da treba podvući crtu ispod crnogorske prakse osvete. Onaj ko radi ovo što sada radi, taj ne shvata da je već otpočeo novu stranicu crnogorskih osveta. I jako greši ako u onim lisicama nad kojima likuje, na rukama drugih ljudi, ne prepoznaje svoje lisice sutra - naveo je Đukanović. 

Očigledno da su Đukanovića potresla nedavna hapšenja Zorana Lazovića i Milivoja Katnića i da strepi da je on možda sledeći na toj listi za lišavanje slobode, pa panično preti osvetom. 

Printscreen/Youtube MUP Tanjug/Strahinja Aćimović
 

Obelodanjena komunikacija sa Skaja pokazala je da je Milo Đukanović do guše upetljan u prljave poslove u Crnoj Gori, a možemo tek pretpostaviti šta će sve isplivati kada klupko počne dodatno da se odmotava. Zato ova nervoza nekadašnjeg gospodara Crne Gore nimalo ne treba da iznenađuje. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike