Milanović: Ako je u Vukovaru napadnut mladi Srbin, to je nedopustivo!

12.01.2024

16:12

0

Petorici uhapšenih u okviru istrage o brutalnom napadu na maloletnike određen je istražni zatvor do 30 dana zbog opasnosti od uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela

Milanović: Ako je u Vukovaru napadnut mladi Srbin, to je nedopustivo!
Zoran Milanović - Copyright TANJUG/ FOTO HINA/ EDVARD SUSAK

Hrvatski predsednik Zoran Milanović upitan je danas u Splitu da komentariše nasilje nad maloletnicima u Vukovaru, rekavši da ne zna šta se tamo dogodilo, ali da je nedopustivo ako je neko napao mladog Srbina.

"Čujem da su neki koji su bili u Grčkoj napali nekog mladog Srbina. Ako je to sve, to je nedopustivo. Ako nije sve, neka rade organi", rekao je Milanović.

Podsetimo, grupa starijih mladića, za koje se veruje da su navodno pripadnici navijačke grupe Bed blu bojs (BBB) napala je na Badnje veče grupu maloletnika, a nekolicini nanela teške telesne povrede, zbog kojih su hospitalizovani u osječkom KBC-u.

Petorici uhapšenih u okviru istrage o brutalnom napadu na maloletnike određen je istražni zatvor do 30 dana zbog opasnosti od uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela.

Dan nakon napada uhapšen je 23-godišnjak, a potom još trojica mladića, starosti 24, 22 i 20 godina, koji su učestvovali u premlaćivanju šestorice maloletnika i naneli im povrede.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike