Strahota u Sloveniji! Pretukla ujaka u domu za stare i sve prenosila uživo na mrežama

11.01.2024

23:58

0

Osumnjičena rođaka je uhapšena, a policija sada istražuje okolnosti napada kako bi utvrdila motiv i eventualne prethodne sukobe među članovima porodice

Strahota u Sloveniji! Pretukla ujaka u domu za stare i sve prenosila uživo na mrežama
Dom za stare - Copyright Profimedia

U jednom domu za stare u Grosuplju, Slovenija, došlo je do dramatičnog incidenta u sredu kada je muškarac napadnut tokom posete od strane svoje rođake. Srećom, brza reakcija osoblja i hitno delovanje nadležnih su sprečili dalje nasilje nad žrtvom.

Osumnjičena rođaka prenosila je napad uživo na društvenim mrežama, što je rezultiralo hitnim pozivom nadležnim službama. Policija je hitno stigla na lice mesta i udaljila osumnjičenu ženu iz doma za stare, sprečavajući dalje potencijalne incidente.

Muškarac, koji je ujak osumnjičene, zadobio je povrede tokom napada, ali je brza intervencija omogućila medicinsku pomoć. Osumnjičena rođaka je uhapšena, a policija sada istražuje okolnosti napada kako bi utvrdila motiv i eventualne prethodne sukobe među članovima porodice.

Iz doma su naveli da se napad dogodio u poslepodnevnim satima, kada je osumnjičena došla u posetu, ušla u sobu korisnika njihovih usluga i napala ga. Dok ga je udarala sve je snimala i prenosila uživo na društvenim mrežama.

Kako su saopštili nadležni, žrtva nije zadobila teške povrede i odmah su ga lekari pregledali.

"Naše kolege su odmah alarmirale rukovodstvo doma i policiju", naveli su iz doma.

"Policija je sprovela proceduru u svojoj nadležnosti u prisustvu naših zaposlenih, a nasilni posetilac je morao da napusti objekat. Direktor doma i socijalni radnik su razgovarali sa napadnutim čovekom, a naši tehničari prate njegovo stanje. Odmah su informisani članovi porodice o napadu, a razgovarali smo i sa drugim korisnicima u domu i zaposlenima", naveli su iz ustanove.

U ovom trenutku nije poznato zašto je žena napala svog ujaka, kao ni da li je pokrenuta prijava protiv nje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike