U PES-u vlada sve veće nezadovoljstvo: Spajić i Krvavac im sastavljaju Vladu iza leđa, iz medija saznaju za sastanke!

18.09.2023

15:27

0

Od poslanika pokreta prave samo puke dizače ruku!

U PES-u vlada sve veće nezadovoljstvo: Spajić i Krvavac im sastavljaju Vladu iza leđa, iz medija saznaju za sastanke!
Copyright Printscreen/YouTube/Gov.me

Sve više je nezadovoljnih funkcionera Pokreta Evropa sad koji ne žele da budu samo marionete u rukama Milojka Spajića, koji bez njihovog znanja organizuje sastanke za pravljenje Vlade, iako ga ni u svom poslaničkom klubu svi ne podržavaju, prenosi podgorička Borba tvrdnje nekoliko ljudi iz pomenute političke organizacije.

Kako podgorički portal navodi oni su revoltirani činjenicom da iz medija saznaju za aktivnosti Spajića vezanih za Vladu.

- Spajić se ponaša kao da je poslanički klub Pokreta Evropa sad jedinstven vezano za Vladu, a zaboravlja da nekoliko poslanika Evrope sad ne želi da glasa njegovu Vladu, na način kako je on sastavlja. Umesto da prvo reši probleme u svojoj kući, da utvrdi koliko ga njegovi poslanika podržava, on organizuje ponoćne terevenke po hotelima širom Podgorice i pregovara o vladi, a da o tome njegovi funkcioneri i poslanici ne znaju ništa, nego moraju da se informišu preko medija. Ne znamo ni ko plaća ručkove i večere po hotelima kad se sastavlja Vlada. Spajić nije Milo Đukanović, pa da od Pokreta Evropa sad pravi ono što je Đukanović napravio od DPS-a, da poslanici budu samo puki dizači ruku”, ističu ogorčeni funkcioneri PES.

Kako navode, Spajić i Krvavac su se već mesec dana otuđili od stranke i sami vode pregovore iza leđa svog poslaničkog kluba koji je iz dana u dan sve manje jedinstven.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike