"Kada sam je pronašao, ležala je u lokvi krvi, sada je kod mene, na bezbednom": Oglasio se muškarac koji je spasio bebu ubice iz Gradačca

11.08.2023

17:46

0

On je kazao da Nermina zna dugo, da je on radio kod njega, te da između njih dvojice nikada nije bilo problema

"Kada sam je pronašao, ležala je u lokvi krvi, sada je kod mene, na bezbednom": Oglasio se muškarac koji je spasio bebu  ubice iz Gradačca
Copyright Printscreen/Instagram/ironbb24 Profimedia

Vlasnik teretane Emir Džinović iz Gradačca, u kojoj je kao instruktor radio Nermin Sulejmanović, koji je ubio svoju suprugu i još dve osobe, za medije je rekao da je danas bio na mestu zločina, kao i da je spasio bebu.

- Spasio sam bebu, bila je spuštena na pod, ležala je u lokvi krvi. Sada je kod mene, na bezbednom. Prizor je bio jeziv. Nesrećnu suprugu je isprebijao, bila je neprepoznatljiva - naveo je Džinović.

On je kazao da Nermina zna dugo, da je on radio kod njega, te da između njih dvojice nikada nije bilo problema. 

AP Photo
 

- Ne znam kako je došlo do ovoga. On je uglavnom bio miran, povučen. Bio je tih, nije bio agresivan, sve suprotno ovom od danas. Ne mogu da poverujem da se ovo desilo. Prizor koji sam tamo zatekao bio je jeziv - ispričao je vlasnik teretane.

Podsetimo, Sulejmanović je na društvenoj mreži Instagram danas uživo prenosio uznemirujući sadržaj - na snimku se videlo kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi, čije je lice bilo izobličeno od udaraca. 

Takođe, na videu se mogao čuti i plač deteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

Zatim, on je priznao da je ubio još dve osobe. 

Nedugo nakon toga, Sulejmanović je izvršio ubistvo pucajući sebi u glavu.

Ko je ubica iz Gradačca?

Printscreen/Instagram/iron_bb24
 

Nermin Sulejmanović od ranije je poznat organima gonjenja. On u dugogodišnjoj kriminalnoj karijeri ima niz teških dela.

Tokom 2016. godine za njim je Kantonalni sud u Tuzli raspisao međunarodnu poternicu zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem. Najpoznatiji je po tome što je 2014. godine uhapšen u velikoj policijskoj akciji "Nikita" zajedno sa još 10 dilera. Oni su pokušali da prokrijumčare čak 806 kilograma trave iz BiH za Hrvatsku. Organizator svega je bio Albanac Gjovalin Vuksanaj.

Ranije, 2014. godine, je bio uhapšen u Gradačcu kao član kriminalne grupe Emira Kodžage. Na teret im je stavljeno da su se godinama bavili trgovinom droge.

Sulejmanović je više puta privođen radi tuča i nasilničkog ponašanja, a na društvenim mrežama je objavljivao i svoje slike na kojima se vidi kako ga policija vodi s lisicama. Osim kriminalnog, Sulejmanović ima i sportsku pozadinu. Prošlog leta je u Pragu osvojio prvo mesto u bodibilding takmičenju. U pitanju je bilo međunarodno takmičenje IFBB diamond cup, piše sarajevski portal Raport.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike