Poznat identitet žrtava: Nermin Sulejmanović ranio tri osobe, tri ubio - među stradalima i mladić (23)

11.08.2023

14:43

0

Nakon što je lociran i opkoljen, ubica je počinio samoubistvo

Poznat identitet žrtava: Nermin Sulejmanović ranio tri osobe, tri ubio - među stradalima i mladić (23)
Ubica iz Gradačca, Nermin Sulejmanović - Copyright Printscreen/Instagram/iron_bb24

Tri osobe su ubijene, a tri ranjene u krvavom pohodu pomahnitalog ubice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića, potvrđeno je i zvanično iz Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona.

Nakon što je lociran i opkoljen, ubica je počinio samoubistvo.

Poznat identitet žrtava

Iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Tuzla za Faktor je potvrđeno da su tri osobe koje su ranjene u Gradačcu prevezene u ovu medicinsku ustanovu.

U Gradačcu je ranjen D. O. (23) koji je dovezen na Kliniku za anesteziologiju i reanimatologiju gde je pokušana reanimacija, ali je ovaj pacijent preminuo.

N. P. ima povrede donjih ekstremiteta i i smešten je na Kliniku za ortopediju i traumatologiju.

Na UKC Tuzla dovezena je i žena incijala L. O. (54) koja ima prostrelne ranu grudnog koša i trbuha. Ona je prvo zbrinuta na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju, a potom je prebačena u operacionu salu.

Printscreen/Instagram/ironbb24
 

Ubica se posle zločina oglasio na Instagramu 

Prethodno se uživo javio na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je ranije objavio užasavajući snimak ubistva njegove supruge, kojoj je pucao u glavu.

Nakon toga, nastavio je da postavlja fotografije na ovoj društvenoj mreži.

Najpre je postavio fotografiju sa ubijenom ženom i kćerkom, a potom i fotografiju njega sa ćerkom. U javljanju uživo na Instagramu najavljivao je da planira da ubije još osoba, a istiakao je kako mu to nije prvo ubistvo. Rekao je da je ubio čoveka, njegovog sina i svoju ženu, kao i da je "pucao na policajca, ali ne zna šta je s njim bilo".

Osumnjičenog Nermina Sulejmanovića (35) iz Gradačca su policijske snage locirale na širem području Gradačca. On je počinio samoubistvo.

Printscreen/Instagram/iron_bb24
 

- Sulejmanović je iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina. Ranio je jednog policajca, te još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu.

Policijske snage su na terenu. Uviđaj će obaviti dežurni tužilac u saradnji sa istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP-a TK i Odjela krim-policije PU Gradačac - rekao je portparol Tužilaštva TK Admir Arnautović.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike