Nermin iz Gradačca objavio porodične fotografije: Uz jednu sliku uputio i poruku (FOTO)

11.08.2023

13:54

0

On je postavio porodičnu sliku na kojoj je žena koju je danas usmrtio hicem u glavu nasmejana, a dete sedi kod njega u krilu

Nermin iz Gradačca objavio porodične fotografije: Uz jednu sliku uputio i poruku (FOTO)
Nermin Sulejmanović sa suprugom i ćerkom - Copyright Printscreen/Instagram/ironbb24

Nermin Sulejmanović, koji je danas na Instagramu uživo prenosio ubistvo svoje supruge, nakon lajv uključenja na istoj mreži objavio je fotografiju sa ženom i detetom.

On je postavio porodičnu sliku na kojoj je žena koju je danas usmrtio hicem u glavu nasmejana, a dete sedi kod njega u krilu. 

Printscreen/Instagram/ironbb24
 

On je u opisu fotografije napisao "Samo sam htjeo porodicu…. A ku*ve su krenule da raz*ebu.".

Međutim, sliku je ubrzo obrisao, a osim ove, monstrum iz Gradačca objavio je i fotografiju sa ćerkicom čiju majku je danas brutalno likvidirao.

Printscreen/Instagram/ironbb24
 

Podsetimo, Nermin je je na društvenoj mreži Instagram objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledaocima da će uživo videti ubistvo. Potom se na snimku vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi čije je lice bilo izobličeno od udaraca. Takođe, na videu se može čuti i plač deteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

Dok policija traga za njim, on se u jednom trenutku uključio uživo na Instagramu i priznao da je ubio troje ljudi i zapretio novim masakrom.

Policija trenutno traga za Nerminom, a sve aktivnosti provode u saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom u Tuzli. 

Ko je ubica iz Gradačca?

Nermin Sulejmanović od ranije je poznat organima gonjenja. On u dugogodišnjoj kriminalnoj karijeri ima niz teških dela.

Tokom 2016. godine za njim je Kantonalni sud u Tuzli raspisao međunarodnu poternicu zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem. Najpoznatiji je po tome što je 2014. godine uhapšen u velikoj policijskoj akciji "Nikita" zajedno sa još 10 dilera. Oni su pokušali da prokrijumčare čak 806 kilograma trave iz BiH za Hrvatsku. Organizator svega je bio Albanac Gjovalin Vuksanaj.

Ranije, 2014. godine, je bio uhapšen u Gradačcu kao član kriminalne grupe Emira Kodžage. Na teret im je stavljeno da su se godinama bavili trgovinom droge.

Sulejmanović je više puta privođen radi tuča i nasilničkog ponašanja, a na društvenim mrežama je objavljivao i svoje slike na kojima se vidi kako ga policija vodi s lisicama. Osim kriminalnog, Sulejmanović ima i sportsku pozadinu. Prošlog leta je u Pragu osvojio prvo mesto u bodibilding takmičenju. U pitanju je bilo međunarodno takmičenje IFBB diamond cup, piše sarajevski portal Raport.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike