Monstrum iz Gradačca počinio samoubistvo: Ubio se pred policijom

11.08.2023

14:02

0

Uskoro opširnije...

Monstrum iz Gradačca počinio samoubistvo: Ubio se pred policijom
Copyright Printscreen/Instagram/ironbb24 AP Photo/Amel Emric

Nermin Sulejmanović, ubica iz Gradačca, počinio je samoubistvo potvrđeno je za portal "Avaza". 

On je danas u svom krvavom piru ubio svoju suprugu i još dve osobe. Ubistvo je prenosio uživo na Instagramu. 

- Ubio sam oca i sina. Kako su mi naletili Bog zna. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca. Beba je živa – rekao je on na drugom snimku uživo

Ubica se sa nepoznate lokacije uključio danas ponovo na Instagram i naveo da ne zna koliko ljudi je ubio, kao i da je pucao u policajca ali da ne zna šta je s njim, kao i da čeka da napuni oružje i da ide dalje.

- Čekam da napunim oružje, pa idem dalje, ćao - rekao je Sulejmanović.

Prenosio ubistvo uživo

"Evo da vidite kako izgleda ubistvo uživo", poručio je pomahnitali ubica dok je prenosio uživo masakr.

Sulejmanović je uzeo pištolj sa stola i rekao: "E ljudi, videćete što nikad niste videli - ubistvo uživo. To je masakr."

"Gledajte, kad imate posla s k***** koja te prijavi policiji", govorio je on, dok je snimao suprugu čije lice je bilo izobličeno od povreda, a iz usta joj je curila krv.

Upitao ju je zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila, s teškom mukom od povreda, da se bojala za sebe i dete.

Ko je ubica iz Gradačca?

Nermin Sulejmanović od ranije je poznat organima gonjenja. On u dugogodišnjoj kriminalnoj karijeri ima niz teških dela.

Tokom 2016. godine za njim je Kantonalni sud u Tuzli raspisao međunarodnu poternicu zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem. Najpoznatiji je po tome što je 2014. godine uhapšen u velikoj policijskoj akciji "Nikita" zajedno sa još 10 dilera. Oni su pokušali da prokrijumčare čak 806 kilograma trave iz BiH za Hrvatsku. Organizator svega je bio Albanac Gjovalin Vuksanaj.

Foto: Facebook
 

Ranije, 2014. godine, je bio uhapšen u Gradačcu kao član kriminalne grupe Emira Kodžage. Na teret im je stavljeno da su se godinama bavili trgovinom droge.

Sulejmanović je više puta privođen radi tuča i nasilničkog ponašanja, a na društvenim mrežama je objavljivao i svoje slike na kojima se vidi kako ga policija vodi s lisicama. Osim kriminalnog, Sulejmanović ima i sportsku pozadinu. Prošlog leta je u Pragu osvojio prvo mesto u bodibilding takmičenju. U pitanju je bilo međunarodno takmičenje IFBB diamond cup, piše sarajevski portal Raport.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike