"Evo da vidite kako izgleda ubistvo uživo": Ovo je muškarac osumnjičen da je ubio ženu u prenosu na Instagramu, oglasila se i policija!

11.08.2023

12:48 >> 13:06

0

U toku je potera za njim, specijalci su na terenu

"Evo da vidite kako izgleda ubistvo uživo": Ovo je muškarac osumnjičen da je ubio ženu u prenosu na Instagramu, oglasila se i policija!
Copyright oto: Instagram/iron_bb24

Muškarac koji je upucao suprugu danas u Gradačcu prenosio je uživo snimak na Instagramu, a reč je o Nerminu Sulejmanoviću, bodibilderu i fitnes treneru koji je od ranije poznat policiji, prenosi "Avaz".

Kako prenose mediji, snimak je užasno potresan, a krv se vidi svuda. Prikazano je kako je upucao suprugu iz pištolja.

Foto: Facebook
 

 

"Evo da vidite kako izgleda ubistvo uživo", poručio je pomahnitali ubica.

U toku je potera za njim, specijalci su na terenu. Na snimku je prikazana i beba koja leži na pločicama.

Kako je preneo "Avaz", Sulejmanović je ubio tri osobe. Likvidirano je i dete, tvrdi taj portal.

Oglasila se policija i tužilaštvo

MUP TK oglasio se saopštenjem gde su istakli da je danas u Gradačcu došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je prema prvim informacijama više osoba povređeno.

- Za licem se intenzivno traga. O događaju je obavešten kantonalni tužilac. Policijski službenici su na licu mesta i preduzimaju potrebne mere i radnje. Na teren su upućeni i timovi Jedinice policije za specijalnu podršku - saopšteno je Uprava policije Odsek za odnose s javnošću

Takođe, oglasili su se i iz Tužilaštva TK, gde navode da ne raspolažu trenutno sa svim relevantnim informacijama, prenosi Avaz.ba.

- Policijske snage su na terenu. Akcija je u toku. Bićete obavešteni kada budemo imali sve pouzdane informacije - kratko je rečeno iz Tužilaštva TK.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike