Odmor na egzotičnoj destinaciji, stan i humanitarna pomoć: Sugrađani dobitnika loto premije otkrili na šta bi potrošili novac!

26.03.2023

08:10

0

Dok većina razmišlja o rešavanju egzistencijalnih problema, ima i onih koji bi dobar deo novca potrošio na odmor i uživanje

Odmor na egzotičnoj destinaciji, stan i humanitarna pomoć: Sugrađani dobitnika loto premije otkrili na šta bi potrošili novac!
Ilustracija - Copyright Pixabay

U petak je izvučena sedmica na lotou, a srećni dobitnik je uplatio dobitni listić u Bijeljini.

 Dok većina razmišlja o rešavanju egzistencijalnih problema, ima i onih koji bi dobar deo novca potrošio na odmor i uživanje.

- Kupila bih kuću na moru, pomogla svojima, kupila veći stan sa većom terasom da mogu da sedim svako veče i da pijem Zelenac - kaže Slađana Jovanović, prenosi Srpska info.

I Violeta Tešić bi deo osvojenog novca potrošila na hedonizam.

- Kuba, plaža i koktel, savršeno zvuči za početak, a onda bi stančić i auto bili logičan nastavak. Jer, zašto malo za promenu ne uživati kada ste već dobili tu mogućnost - rekla je.

Bijeljinka Vanja Gojković rekla je da je sjajna vest to što je dobitni listić uplaćen baš u Bijeljini.

Pixabay
 

-Stalno slušamo o nekim dobitnicima loto nagrada, ali retko je da je osvoji neki naš sugrađanin. Ta osoba je stvarno imala neopisivu sreću. Razmišljala sam šta bih sa tim novcem sve mogla da učinim. Sigurno je da bih rešila  egzistencijalne probleme, zbrinula najbliže, izdvojila bih neki iznos i za pomoć socijalno-ugroženima i Udruženju dijabetičara. I onda bih otišla na put oko sveta. Eto ideje loto dobitniku da pokaže humanost - rekla je Vanja za Info Bijeljinu.

Tamara Ostojić priznaje da je više puta njena rečenica počela sa “kada bih dobila na lotu“.

- S obzirom da ne igram, ne mogu ni da dobijem, ali verovatno ću to promeniti, jer je, izgleda, zaista sve moguće. Ono što bih ja uradila sa dobitkom jeste da bih prvo obezbedila sve potrebno mojoj porodici i meni, možda konačno otputovala na neku egzotičnu destinaciju na zaslužen odmor i sigurno bih veću svotu novca odvojila za humanitarne svrhe - ističe Tamara.

Podsetimo, u petak je izvučena sedmica na lotou, a dobitni listić uplaćen je u Bijeljini.  Prema najnovijem izveštaju Državne lutrije Srbije, u 24. kolu igre na sreću loto sedmica iznosila je 750.000 evra.

Sedmica je izvučena, a kombinacija koja je iznedrila dobitnika glasila je: 5, 8, 13, 23, 24, 32, 38.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike