Medojević: Narko i duvanska mafija sprečavaju formiranje Vlade sa DF-om

09.03.2023

17:45

0

Zato građani Crne Gore imaju veliku odgovornost da 19. marta glasaju za Andriju Mandića jer samo Front oslobađa, rekao je lider PzP

Medojević: Narko i duvanska mafija sprečavaju formiranje Vlade sa DF-om
nebojsa mandic adria tv montenegro1 - Copyright Printscreen/YouTube/Adria Tv Montenegro

Predsednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je da narko i duvanska mafija direktno utiču na sprečavanje formiranja Vlade sa Demokratskim frontom.

- Bezbednosne službe u CG bi morale bi da znaju ko je spakovao 500 kg kokaina u Bandićima, ako nisu oni. Narko i duvanska mafija je bila aktivno uključena u sprečavanje ulaska DF-a u Vladu i onemogućavanja da ja preuzmem koordinaciju neophodnih reformi u ovom sektoru - kazao je leder PzP-a.

Istakao je da je mafija, do sada, pronalazila načine da dopre do određenih političkih krugova i spreči neophodne reforme.

- Zato građani Crne Gore imaju veliku odgovornost da 19. marta glasaju za Andriju Mandića jer samo Front oslobađa. Na prvim parlamentarnim izborima očekujemo masovnu podršku građana jer samo DF ima dovoljno hrabre i odlučne patriote da očiste bezbednosne službe i pravosuđe od plaćenika i vojnika mafije i povedu sveopštu borbu protiv korupcije, šverca i kriminala - poručio je Medojević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike