Medojević poručio: Abazović podržava Bečića ili Milatovića, a očekuje da ga za mandatara podrži DF

02.03.2023

17:02

0

Abazović je izjavio da GP URA podržava građanske kandidate i da misli da su Aleksa Bečić i Jakov Milatović jako dobri kandidati

Medojević poručio: Abazović podržava Bečića ili Milatovića, a očekuje da ga za mandatara podrži DF
nebojsa mandic adria tv montenegro abazovic - Copyright Printscreen/YouTube/Adria Tv Montenegro/Vlada CG

Lider Pokreta za promene Nebojša Medojević poručio je da je premijer Dritan Abazović čist genije, jer podržava kandidate za predsednika Aleksu Bečića ili Jakova Milatovića, a očekuje da ga za mandatara podrži Demokratsko front.

- Abazović je čisti genije. Podržava Bečića ili Milatovića, a očekuje da ga za mandatara podrži Demokratski front, čijeg kandidata za predsednika Andriju Mandića ne podržava!!! Lud, zbunjen, normalan…Crna Gora može bez masonske lože – naveo je Medojević.

Abazović je danas izjavio da GP URA podržava građanske kandidate i da misli da su Aleksa Bečić i Jakov Milatović jako dobri kandidati.

Podsetimo, Državna izborna komisija je odbila kandidaturu Milojka Spajića nakon što je utvrđeno da je on govorio neistinu o svom prebivalištu u Srbiji. Tada je pokret “Evropa sad” izbacila svog rezervnog kandidata za predsednika, Jakova Milatovića, u nadi da će građani Crne Gore prihvatiti da prvi čovek države treba da bude osoba koja nije bila prvi izbor ni u svojoj partiji.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike