"Nakon toliko sati učenja, kad izađem na ispit, eto ti bruke il' sramote": Legendarni profesor repuje i "proziva" studente (VIDEO)

01.03.2023

11:34

0

Autor: J.N.

Nakon toliko sati učenja, kad izađem na ispit, eto ti bruke il' sramote

"Nakon toliko sati učenja, kad izađem na ispit, eto ti bruke il' sramote": Legendarni profesor repuje i "proziva" studente (VIDEO)
Copyright YouTube/ Mervan Pasic

Jedan profesor iz Hrvatske odlučio je da ohrabri svoje studente koji padaju ispit i snimio pesmu "Položiću kad tad"!

- Nakon toilko sati učenja, muke il' lepote, kad izađem na ispit, eto ti bruke il' sramote, tamo vidim genijalce, njima sve od prve ide, pa me hvata nervoza, loša ispitna prognoza...- repuje legendarni profesor Mervan Pašić.

Ovaj "hit u najavi" od objavljivanja dobija samo pohvale i pozitivne komentare, a studenti se interesuju i kada će biti objaljena na ostalim platformama.

- Pesma je zakon, tačno mi ovaj "beat i flow" struje mozgom kad dođem na ispit koji znam da ću pasti. Super ste! - napisao je jedan student.

S druge strane, profesor je rekao da bi pesma mogla pomoći svim studentima koji će svoju ''sreću'' morati da potraže na nekim drugim ispitnim rokovima.

U ovom poduhvatu on nije bio sam, pa mu je u repovanju i alto saksofonu pomogao izvesni ''Božo Sax'', dok je bravure na usnoj harmonici pokazao ''Đuro Ramonica''.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike