Veliko hapšenje u Crnoj Gori: "Pao" bivši direktor Uprave carina zbog "stvaranja kriminalne organizacije"!

21.12.2022

21:45

0

Autor: 24sedam

Milošević je početkom oktobra uhapšen u akciji Specijalnog policijskog odeljenja zbog sumnje da je bio u organizovanom lancu koji je krao i švercovao deo cigareta koje je država letos zaplenila u Slobodnoj carinskoj zoni Luke Bar

Veliko hapšenje u Crnoj Gori: "Pao" bivši direktor Uprave carina zbog "stvaranja kriminalne organizacije"!
Rade Milošević - Copyright Printscreen/YouTube/ MediaBiro

Bivši direktor Uprave carina i prihoda Crne Gore Rade Milošević uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo stvaranja kriminalne organizacije.

Državni tužilac i portparol Specijalnog državnog tužilaštva Vukas Radonjić rekao je da je, po nalogu SDT Specijalno policijsko odeljenje uhapsilo Miloševića zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo stvaranja kriminalne organizacije.

Profimedia
Crnogorska policija

Radonjić je rekao da u ovom trenutku ne može da saopšti više detalja.

Milošević je početkom oktobra uhapšen u akciji Specijalnog policijskog odeljenja zbog sumnje da je bio u organizovanom lancu koji je krao i švercovao deo cigareta koje je država letos zaplenila u Slobodnoj carinskoj zoni Luke Bar.

Milošević je tada, nakon obavljenog informativnog razgovora u policiji, a u okviru istrage o navodnom švercu cigareta, pušten, a par dana kasnije podneo je ostavku na funkciju direktora Uprave carina i prihoda iz, kako je naveo, moralnih razloga, piše CDM.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: CdM

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike