Misteriozna smrt poštara! Policija pregleda snimke sa video-nadzora i veštači mobilni telefon Miloša Stamatovića (22)

21.12.2022

20:16

0

Autor: 24sedam

Policija pregleda snimke sa video-nadzora i veštači sadržaj mobilnog telefona stradalog poštara Miloša Stamatovića (25) kako bi utvrdila uzrok njegove smrti

Misteriozna smrt poštara! Policija pregleda snimke sa video-nadzora i veštači mobilni telefon Miloša Stamatovića (22)
Miloš Stamatović - Copyright Printscreen/Facebook

Uprava policije Crne Gore saopštila je da se utvrđuju okolnosti pod kojima je stradao Miloš Stamatović (25). Policija pregleda snimke sa video-nadzora i veštači sadržaj mobilnog telefona stradalog poštara Miloša Stamatovića (25) kako bi utvrdili uzrok njegove smrti.

Inspektori to rade po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, odakle su saopštili te informacije.

- U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici formiran je predmet povodom pronalaska tela muškarca M. S, te je povodom navedenog događaja, nakon što je 20. 12. 2022. godine, policija obavestila dežurnog tužioca u ovom tužilaštvu da je mestu Botun iz reke izvučeno telo muškarca, dežurni tužilac izašao na lice mesta, izvršio uviđaj u prisustvu veštaka medicinske struke – obducenta - odgovorila je portalu Pobjeda rukovodilac i portparolka podgoričkog Višeg tužilaštva, tužiteljka Lepa Medenica.

Prfimedia
 

- Tokom izviđaja, a u cilju utvrđivanja svih činjenica od značaja za rasvetljavanje ovog događaja, preduzimaju se sve neophodne mere i radnje, kako izuzimanje video materijala sa nadzornih kamera po pravcu kretanja, tako i veštačenje sadržine njegovog telefona, kao i prikupljanje obaveštenja od većeg broja lica. Nakon prikupljenih svih podataka i dokaza, tužilaštvo će doneti odluku u predmetu - zaključila je Medenica.

Telo nesrećnog Stamatovića, podsetimo pronađeno je juče u Botunu. Njegov nestanak u subotu su prijavile kolege iz Pošte Crne Gore, pošto se nije vratio da razduži smenu.

On je na teren krenuo sa 15.000 evra, koliko je i trebalo da podeli penzionerskih naknada.

Ubrzo posle nestanka u Botunu je pronađeno vozilo kojim je mladić prevozio novac.

U vozilu je uočeno između 2.000 i 3.000 evra, a crnogorski portal Press sinoć je objavio da je mladić navodno nađen sa vezanim rukama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike