Scena kao iz horor filma: Starac mačetom napada prolaznike na ulici, prestravljen narod beži od njega (VIDEO)

12.12.2022

13:19

1

Autor: 24sedam

Za sada nije poznat razlog ovog napada, ali na svu sreću u njemu niko nije povređen

Scena kao iz horor filma: Starac mačetom napada prolaznike na ulici, prestravljen narod beži od njega (VIDEO)
starac napada mačetom prolaznike - Copyright Printscreen/TikTok

Na društvenim mrežama proširio se snimak razjarenog starijeg čoveka koji u centru Banjaluke proganja prolaznike sa mačetom u ruci.

Naime, kako se može videti na snimcima, starac usred noći  u naselju Nova Varoš sumanuto juri mladiće, koji pokušavaju da ga usnime, ujedno bežeći od njega.

 

@serdarbl0 Nocas oko 00:15 smo napadnuti od strane starijeg covjeka sa mačetom.. #banjaluka #maceta #fyp ♬ original sound - SerdarBL

 

Za sada nije poznat razlog ovog napada, niti kako se ova jeziva situacija dalje razvijala, ali je poznato da niko nije povređen.

 

 

– Nakon svirepog ubistva u Boriku pre samo nekoliko dana, videti čoveka sa mačetom u ruci kako u ponoć ganja ljude u banjalučkoj Novoj Varoši, neposredno u blizini zgrade Vlade i osnovne škole, krajnje je zastrašujuće – ispričao je jedan od očevidaca ovog događaja, piše Srpskainfo.

Snimci nisu prošli neopaženo, a mnogi korisnici ostavljaju komentare ispod njih u želji da saznaju šta je prethodilo ovom incidentu.

Takođe, nametnulo se i pitanje da li samo reč o TikTok izazovu, pa se situacija otela kontroli, ili je zaista u pitanju slučaj koji treba da "padne" u ruke policije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike