Pijan pucao u ženu: Dobojac teško ranio suprugu iz lovačke puške, lekari joj se bore za život

31.10.2022

11:16

0

Autor: J. S. J.

Kod D.M. je utvrđeno da je imao 2,26 promila alkohola u krvi, a izvršeno krivično delo okarakterisano je kao ubistvo u pokušaju

Pijan pucao u ženu:  Dobojac teško ranio suprugu iz lovačke puške, lekari joj se bore za život
Ilustracija - Copyright Profimedia

Muškarac čiji su inicijali D.M. sa područja Doboja uhapšen je nakon što je u alkoholisanom stanju ranio suprugu u koju je pucao iz lovačke puške i naneo joj teške povrede opasne po život, saopšeno je iz dobojske Policijske uprave.

Žena čiji su inicijali A.M. prevezena je iz dobojske bolnice u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci gdje je zadržana na lečenju. 

Kod D.M. je utvrđeno da je imao 2,26 promila alkohola u krvi, a izvršeno krivično delo okarakterisano je kao ubistvo u pokušaju. Policiji je slučaj prijavljen u subotu, 29. oktobra, navodi se policijskom saopštenju, a prenosi "Dnevni avaz."

Žena je priključena na aparate za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena, a sve dalje prognoze u vezi njenog zdravstvenog stanja su neizvesne, rečeno je Srni u UKC-u. Iz UKC-a su naveli da žena ima povrede grudnog koša i trbuha.

Načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje Dragan Rakanović rekao je da je žena operativno zbrinuta u Opštoj Bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju, a zatim i u UKC-u.

Pacijentkinja je primljena u Urgentni centar UKC-a u subotu, 29. oktobra i hospitalizovana u Kliniku za anesteziju i intenzivno lečenje, rekli su iz UKC-a.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike