Svi bruje o neverovatnom oglasu! Prodaje se stan za 6.237 evra po kvadratu, a čak nema ni terasu!

08.05.2022

06:37

0

I nedavno se na istom sajtu za oglašavanje pojavio oglas za jedan stan u Splitu sa zanimljivom cenom

Svi bruje o neverovatnom oglasu! Prodaje se stan za 6.237 evra po kvadratu, a čak nema ni terasu!
sobne biljke gd3dc2b32e_1920 - Copyright Pixabay

Je li ovo možda rekord za "običan" stan u Splitu koji čak ni nema ni balkon? Naime, vlasnik stana od 82 kvadrata traži čak 6.237 eura po kvadratu.

Oglas glasi ovako:

-Prodaje se trosoban stan s dnevnim boravkom na Bačvicama. Stan je na drugom spratu zgrade koja ima ukupno tri sprata, ka jugu okrenut 70 posto, s ograđenim dvorištem i velikim privatnim parkingom. Kapija je na daljinski. Kompletno je adaptiran i namešten po mjeri. Granit na podu, egzotični parketi, vrhunska unutrašnja i spoljna stolarija…

Sunčan i prostran stan, visoki plafoni, betonska međuspratna konstrukcija, s delimičnim pogledom na luku s južnih prozora. Od plaže Bačvice je udaljen tri minuta hoda... Stan nema balkon. Prodaje se kompletno namešten. Uz stan ide drvarnica u podrumu od 4 m² i pripadajući deo potkrovlja. Stan u osnovi ima 92 m², ali u vlasničkom listu 80 m². Čisto vlasništvo bez tereta.Prodaje vlasnik. Cena 499.000 €", napisano je u FB grupi "Njuškaj Split."

I nedavno se na istom sajtu za oglašavanje pojavio oglas za jedan stan u Splitu sa zanimljivom cenom. Vlasnici traže neverojatnih 5.000 eura po kvadratu stambenog prostora! I to za stariji stan, za starim nameštajem. Traže 300.000 evra.

Agent za nekretnine za "Jutarnji list" kaže da je ta cena previsoka, jer se stanje se na tržištu normalizuje i cene će padati. A ovo, kad pogledam slike i sve, definitivno ne vredi 300.000 eura. Čak na fotografijama nema ni balkon. Mislim da su vlasnici ovog stana pokušali metodom – ako prođe, prođe.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike