Petković: Ðilasovci ne biraju sredstva da se dokopaju vlasti

17.12.2021

09:37

0

On je dodao da im pristojna i normalna Srbija smeta

Petković: Ðilasovci ne biraju sredstva da se dokopaju vlasti
Copyright Petar Petković/B.P./ATAImages

 Prizivanjem sudbine Čaušeskua demokratski i legitimno izabranom predsedniku Srbije, Goran Marković je pokazao da Ðilasovci neće birati sredstva da bi se dokopali vlasti, izjavio je danas član Predsedništva SNS Petar Petković.


- Kada Ðilasovci rezultatima ne mogu da pariraju Aleksandru Vučiću koji gradi 10 autoputeva, savremene bolnice, nabavlja inovativni lek protiv kovida i podiže ekonomski standard građana, tada iz sopstvene inferiornosti i nemoći prete predsedniku Srbije streljanjem - naveo je Petković u saopštenju.

On je dodao da je jedina politika Ðilasovaca "ogoljeno nasilje i monstruozne pretnje" predsedniku Aleksandru Vučiću, jer im pristojna i normalna Srbija smeta, "ne bi li ponovo bili u prilici da kradu narodne pare".

- Samo, taj se scenario propasti zemlje neće dogoditi, kao što građani Srbije neće dozvoliti ''reke krvi, kako to Ðilasovci priželjkuju. Ono sto je realan scenario koji se uveliko ostvaruje i koji svi mogu da vide u Srbiji jesu nove fabrike, bolnice, putevi, škole, vrtići - zaključio je Petković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike