Opozicija ga slavi kao junaka: Batinaš koji je pretukao bageristu u Šapcu zaposlen u firmi Ljubiše Buhe Čumeta i Nasera Keljmendija

29.11.2021

19:03

2

Autor: 24sedam

Bagerista se nalazi na VMA gde se lekari bore da mu spasu vid

Opozicija ga slavi kao junaka: Batinaš koji je pretukao bageristu u Šapcu zaposlen u firmi Ljubiše Buhe Čumeta i Nasera Keljmendija
dragan milovanovic tepic - Copyright 24sedam/Tanjug/YouTube

Dragan Milovanović Crni nasrnuo je i pretukao bageristu u subotu na putu kod Šapca. Nakon ovog nemilog događaja isplivale su i fotografije Milovanovića sa  Marinokom Tepić, potpredsednicom Stranke Slobode i pravde Dragana Đilasa, a prema pisanju beogradskih medija utvrđeno je i da je napadač zaposlen u firmi čiji su vlasnici Ljubiša Buha Čume i Naser Keljmendi.

Kako se saznaje, Milovanović je formalno zaposlen u njihovoj firmi, koja se bavi iskopavanjem i prodajom šljunka, od februara ove godine.

TV Pink printscreen
 

Bagerista koga je Dragan Milovanović Crni, novi junak opozicije, pretukao zove se Duško Prokić i nalazi se na VMA gde se lekari bore da mu spasu vid.

Naime, incident se dogodio zato što se Duško svojim bagerom u radno vreme kretao po magistralnom putu.

Takođe, Tužilaštvo u Šapcu nije tražilo pritvor za Milovanovića, iako je on u subotu pretukao i unakazio bageristu Duška Prokića, te je danas pušten na slobodu, a narod u Šapcu je ogorčen ovom odlukom.

Podestimo, vlasnici firme u kojoj je, kako se navodi, zaposlen Milovanović su poznata imena iz podzemlja. Ljubiša Buha Čume poznat je kao nekadašnji vođa "surčinskog klana", a zatim i prvi svedok saradnik, dok je Nasera Keljmendija DEA proglasila za najvećeg narko-bosa na Balkanu. 

Twitter printscreen
 

Keljmendi je, inače, uhapšen u Srbiji u februaru ove godine kada se pojavio u jednom hotelu na ulasku u Loznicu. Policajci su ga odmah priveli, ali prilikom hapšenja kod njega nije pronađeno ništa zbog čega bi mogli da ga zadrže. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike