Zelenović iz zaklona gledao kako tuku bageristu, sada čestita napadaču na hrabrosti! (FOTO)

29.11.2021

16:16

0

Potrčao je Zelenović da pruži ruku Draganu Milovanoviću Crnom, koji je pušten iz pritvora da se brani sa slobode, nakon što je naneo teške telesne povrede Dušku Prokiću, bageristi

Zelenović iz zaklona gledao kako tuku bageristu, sada čestita napadaču na hrabrosti! (FOTO)
bager printscreen 4 - Copyright TV Pink printscreen

Predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović, zakukao je da je država poslala "batinaše" na goloruk narod, da je užasnut, te da nas ovo sve vodi u sukobe. Ubrzo je pokazao dvostruke aršine, pružajući podršku nasilju.

Potrčao je Zelenović da pruži ruku Draganu Milovanoviću Crnom, koji je pušten iz pritvora da se brani sa slobode, nakon što je naneo teške telesne povrede Dušku Prokiću, bageristi.

Twitter printscreen
 

"Crni je na slobodi! Stegnuo sam mu levicu danas i čestitao na hrabrosti! On je goloruk štitio građane od krvoprolića i batinjanja. Nije Crni za hapšenje, nego onaj ko je komandovao da se policija povuče i prepustio nas batinjanju. Hoćemo da znamo ko je taj", napisao je Zelenović na Tviteru.

Levicu, jer je levom rukom Dragan Milovanović Crni krvnički tukao Duška Prokića. A dok je Crni tukao bageristu, Zelenović je mirno stajao i posmatrao sve. Mirno jer je bio u zaklonu iza "kašike" bagera. 

TV Pink printscreen
 

Najavio je Zelenović i da je Crnom obezbeđen tim advokata uz rečenicu: "Crni na slobodu, kriminalci u zatvor! Odbranićemo se!" 

Samo nije precizirao od koga će se odbraniti, kada je upravo Crni krvnički prebio bageristu, teško ga povredivši.

Svesrdnu podršku nasilju pružila je i Marinika Tepić koja se brže-bolje slikala sa Milovanovićem po izlasku iz pritvora. 

Nema sumnje, slika i prilika kako bi izgledala vladavina prava da su oni na vlasti.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike