Vandalizovane prostorije SNS na Ledinama! Iz stranke poručuju: Rušilačko ponašanje neće nas uplašiti

29.11.2021

08:35

0

Ovo nije prvi napad na prostorije

Vandalizovane prostorije SNS na Ledinama! Iz stranke poručuju: Rušilačko ponašanje neće nas uplašiti
sns ledine face (1) - Copyright Printscreen/Facebook/SNS

Sinoć je izvršen još jedan napad na prostorije Srpske napredne stranke na Novom Beogradu, a u pitanju su prostorije Mesnog odbora na Ledinima, saopšteno je iz Opštinskog odbora SNS Novi Beograd.

Poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Stevo Marušić u saopštenju podseća da je na Novom Beogradu svojevremeno uništen izlog i oštećen zid Opštinskog odbora, prostorije MO u Bloku 45 u Tržnom centru Enjub, kao i u Bloku 70 kada je kamenovan izlog i uništen deo inventara.

- Večerašnji vandalizam je još jedna u nizu provokacija koju sprovode Ðilasovi i Jeremićevi eskadroni, a koji mržnjom i rušenjem pokušavaju da ostvare politički poen. Ova grupacija svoje aktivnosti seli na ulicu u želji da nasiljem dobiju ono što nisu u stanju demokratskim sredstvima i na izborima. To se videlo i tokom jučerašnjeg dana kada su pokušali da blokiraju grad. Pošto im to nije uspelo, nervozni i besni, napadaju prostorije SNS. Ovoj grupaciji pomažu i tajkunski mediji predvođeni Šolakom, koji svojom uređivačkom politikom podstiču i ohrabruju nasilje i na taj način pokušavaju da terorišu Srbiju - kaže Marušić.

Printscreen/Facebook/SNS
 

 

Dodaje da Opštinski odbor SNS Novi Beograd najoštrije osuđuje napad na prostorije stranke na Ledinama.

- Ovakvo rušilačko ponašanje tzv. opozicije neće nas uplašiti. Ono što daje snagu nama u Opštinskom odboru SNS Novi Beograd jeste podrška građana programu i rezultatima naše stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić - navodi Marušić u saopštenju.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike