"Mislim da mu je izletelo ono što stvarno misli": Vučić odgovorio i stao uz narod na KiM

19.11.2021

13:09

0

Na svečanom otvaranju nove fabrike u Subotici dotakao se i gorućih tema na Kosovu i Metohiji

"Mislim da mu je izletelo ono što stvarno misli": Vučić odgovorio i stao uz narod na KiM
aleksandar vučić - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da ne prihvata nipodoštavanje Srpske liste i našeg naroda na Kosovu i Metohiji.

Vučić je, na pitanje da prokomentariše izjavu Zorana Lutovca - koji je priznao KiM kao državu navodeći da on (Vučić) svojim srpskim listama utiče na politički život drugih država - kazao da misli da mu je izletelo ono što stvarno misli.

- Nisam saglasan sa njim. Naše je da se borimo za naš narod i zemlju. Nastavićemo sa tim. Imamo Ustav naše zemlje i interese našeg naroda za koje ćemo se boriti - dodao je on.

Podsetimo, on prisustvuje u Subotici svečanom otvaranju fabrike "BAS Boysen Abgassysteme".

- Posle ovoga što sam prošao zajedno sa našim domaćinima koji su mi pokazali fabriku, čovek ostane bez teksta i birokratskih fraza. Najviše što mogu da kažem je da zaista jesam ponosan na ono što ste vi uradili i, naravno, zbog činjenice da ste to uradili u Srbiji.

- Ovo je za naše unuke, ovo je nešto što u Srbiji nije postojalo do sada. U ovoj fabrici će biti zaposleno 500 radnika. Što se tiče infrastrukture, mislim da je u poslednjih pet-šest godina urađeno više nego u prethodnih nekoliko decenija. Potrebno je da nastavimo, da privlačimo investitore, da verujemo u sebe - dodao je predsednik.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike