Vulin od tužilaštva traži da sasluša Jadranku Kosor: Ona je slučaj ili za tužioca ili za psihijatra

18.11.2021

11:06

0

Autor: 24sedam

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik PS-a Aleksandar Vulin reagovao je na napade Jadranke Kosor na Aleksandra Vučića

Vulin od tužilaštva traži da sasluša Jadranku Kosor: Ona je slučaj ili za tužioca ili za psihijatra
3 (12) - Copyright MUP Srbije

"Ne znam šta je uzrok fiksacije Jadranke Kosor prema Aleksandru Vučiću, ali znam da joj mržnja i zavist pomute svest svaki put kada pomisli na Aleksandra Vučića. Uprkos bujici laži hrvatskih medija i političara, Aleksandar Vučić nikada nije nosio snajper, baš kao što 1991. godine nije bio u Hrvatskoj i baš kao što su mu ustaše u Drugom svetskom ratu poklale gotovo celu porodicu. Tražim od našeg tužilaštva da uputi zamolnicu Hrvatskoj i da zahteva saslušanje Jadranke Kosor na sve što je slagala o Aleksandru Vučiću, saopštio je Vulin. 

Istinu već znamo, ali bilo bi dobro da utvrdimo da li je Jadranka Kosor slučaj za tužioca ili za psihijatra, napominje Vulin. 

"U oba slučaja građani Hrvatske bi mogli da vide ko ih je vodio i da razumeju zašto zaostaju za Srbijom. Mi imamo Aleksandra Vučića koji radi, a oni Jadranku Kosor koja bulazni i laže", odgovorio je ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin bivšoj premijerki Hrvatske Jadranki Kosor na najnovije laži i uvrede koje je iznela na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike