Veliki skandal Sava Manojlovića: Rokfelerov kandidat za gradonačelnika Beograda partijao u Prištini sa najbližom Kurtijevom saradnicom(FOTO)

26.05.2024

12:10 >> 13:20

0

Šokantno otkriće iz prošlosti skandal majstora Sava Rokfeler Manojlovića

Veliki skandal Sava Manojlovića: Rokfelerov kandidat za gradonačelnika Beograda partijao u Prištini sa najbližom Kurtijevom saradnicom(FOTO)
Ilustracija - Copyright ATAImages Profimedia Pixabay

Rokfelerovac i lažni ekolog Savo Manojlović, koji izlazi na beogradske izbore sa pretenzijama da postane gradonačelnik Beograda, uhvaćen je na delu kako partija u Prištini sa veoma bliskom saradnicom Aljbina Kurtija! 

Skandal majstor Savo želi da dođe na čelo glavnog grada, a prestonicu bi izgleda vodio tako što bi bio pod uticajem vlasti privremenih organa iz Prištine. 

Savo Manojlović koji je predvodnik pokreta Kreni-Promeni, kandidovao se na predstojećim izborima za gradonačelnika Beograda, a pored sumnjive sadašnjosti i prljavog keša koji dobija od stranih centara moći, krije i još prljaviju prošlost i veze sa separatistima iz Prištine.

Tako se na društvenim mrežama pojavila fotografija iz 2015. godine na kojoj razdragani Savo Rokfeler partija sa Sarandom Bogujevci. Ona je istaknuti član "Samoopredeljenja" Aljbina Kurtija, i trenutno je potpredsednik takozvane Skupštine Kosova.

To je, dakle, čovek koji pretenduje da vodi Beograd. Postavlja se pitanje da li bi onda Sarandu uzeo za prvu saradnicu, da mu pomaže u vođenju prestonice.

Da stvar bude još tužnija, Savo je rođen u Prištini, što znači da direktno sarađuje sa onima koji su njega i ostale mu sunarodnike proterali iz južne srpske pokrajine i nelegalno proglasili da je Priština sada glavni grad nekakve ''nezavisne'' države?! 

Ako ne verujete nama, pogledajte ispod šta skandal majstor Savo Rokfeler Manojlović radi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike