Tadić urniše Manojlovića: Ne umeju liste da podnesu, a hteli bi Vučiću na megdan!

17.06.2024

09:22

1

Ali mi danas u opoziciji nemamo realan balans, nemamo iskustveni balans, nemamo saznajni balans, podvukao je Tadić

Tadić urniše Manojlovića: Ne umeju liste da podnesu, a hteli bi Vučiću na megdan!
Tadić - Copyright Profimedia

Bivši predsednik Srbije i lider minorne Socijaldemokratske stranke Boris Tadić žestoko je napao lažnog ekologa Sava Manojlovića i njegovog pajtosa Radomira Lazovića.

Gostujući na tajkunskoj Novoj S, Tadić je ocenio da novi politički lideri, kako Manojlović i Lazović vole da se predstavljaju, nisu u stanju ni ispravno da podnesu izborne liste.

- Ali mi danas u opoziciji nemamo realan balans, nemamo iskustveni balans, nemamo saznajni balans... - podvukao je Tadić i konstatovao da sve to odgovara Vučiću i Dačiću koji imaju veliko političko iskustvo.

- A ovde se nameće tema "hoćemo nove i nove ljude" koji će onda biti u situaciji da nastupaju na izborima a da ne znaju kako da podnesu liste za izbore koje su onda osporavane, pa se onda hvale ti 'novi politički lideri' kako su sa vlašcu ipak dobili neku vrstu privilegije, što je potpuna tragedija i što govori da su ušli u kolaboraciju! Sve opozicione liste koje su učestvovale na izborima su imale taj problem! - konstatovao je Tadić.

 

 

Savo Manojlović otvoreno je optužio Dragana Đilasa da mu je srušio listu na Vračaru. O tome možete više čitati u posebnoj vesti.

Nakon junskih lokalnih izbora, kako je Informer takođe pisao, Manojlović je ostatku opozicije postavio ultimatum da napuste republičku skupštinu ali i lokalne skupštine u više gradova i opština zbog navodne izborne krađe, ali je flagrantno odbijen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike