Milenko Jovanov: Aleksandar Vučić se suprotstavio najbrutalnijem mafijaškom kartelu!

16.06.2024

11:54

0

Zato je obaveza države da istraži sve pipke ove kriminalne hobotnice i da se sa svakim od njih brutalno i po zakonu obračuna

Milenko Jovanov: Aleksandar Vučić se suprotstavio najbrutalnijem mafijaškom kartelu!
Milenko Jovanov - Copyright Printscreen/Youtube/ParlamentSrbija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Milenko Jovanov, oglasio se povodom najnovijih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

- Još jednom se dokazalo da se predsednik Vučić hrabro i prkosno, suprotstavio najopasnijem i najbrutalnijem mafijaškom kartelu koji je ikada postojao u našoj zemlji.

Takođe se pokazalo da su sve ono što su u međusobnim razgovorima govorili mafijaški šefovi, u delo sprovodili neki opozicioni političari u Srbiji. 

Naime, šefovi kriminalnog kartela su govorili o medijskoj, sudskoj i političkoj odbrani uhapšenih Belivuka i Miljkovića, a ovo poslednje su, u više navrata, u Narodnoj skupštini, poslanici opozicije sprovodili u delo.

Pored toga, u svakoj prilici su potcenjivali stepen ugroženosti predsednika Vučića i članova njegove porodice, ali i vršili njihovu kriminalizaciju, kako bi svaki eventualni napad na njih bio unapred opravdan. 

Zato je obaveza države da istraži sve pipke ove kriminalne hobotnice i da se sa svakim od njih brutalno i po zakonu obračuna, bez obzira da li se ti pipci nalaze u medijima, političkim partijama, ili pravosuđu - poručio je Jovanov.  

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike