Ćuta zakukao zbog izbornog debakla: Neće sa Manojlovićem, ali bi hteo rušenje Vučića na ulici i otimanje vlasti na silu!

05.06.2024

16:42

0

On je ponovio da je za to da se putem ulice dođe do vlasti, odnosno da se vlast, kako kaže, otme od Aleksandra Vučića

Ćuta zakukao zbog izbornog debakla: Neće sa Manojlovićem, ali bi hteo rušenje Vučića na ulici i otimanje vlasti na silu!
Aleksandar Jovanović Ćuta - Copyright R.Z./ATAImages

Aleksandar Jovanović Ćuta iz Ekološkog ustanka poručio je propalom kandidatu za gradonačelnika Beograda iz pokreta Kreni-promeni Savu Manojloviću da ne pristaje na njegove ultimatume, ali je napomenuo da bi hteo da otme vlast.

On je rekao da ne želi da vrati mandate, na šta je pozvao Manojlović, a potom otvoreno potvrdio da da mu je želja da otme vlast od predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 

- Samo se postavlja pitanje kome idu ti mandati ako ih vratimo. Aleksandru Vučiću da vratim mandate? Njemu ne dam ništa, tu sam samo da mu nešto otmem - otvoreno je priznao Ćuta.

On je ponovio da je za to da se putem ulice dođe do vlasti, odnosno, kako je gore priznao, otme od Aleksandra Vučića.

- Nije do Vučića, nego je do nas svih zajedno. Samo zajedno možemo da srušimo Vućića - zakukao je Ćuta nakon poraza na izborima i potvrdio da je i dalje jedina briga opozicije srpski predsednik koji se vodi isključivo srpskim interesima. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike