Licemer besramno napada Vučićevu porodicu, a zapravo je on nasilnik: Ovako je Lutovac pretio Jovanovu da će ''mu zavaliti šamarčinu''(VIDEO)

14.06.2024

16:30

0

Sramno se obrušio na porodicu predsednika Vučiča, a poznat je po tome što je pre godinu i po dana pretio Milenku Jovanovu, članu predsedništva SNS, na izlasku iz Narodne skupštine da će mu zavaliti šamarčinu

Licemer besramno napada Vučićevu porodicu, a zapravo je on nasilnik: Ovako je Lutovac pretio Jovanovu da će ''mu zavaliti šamarčinu''(VIDEO)
Zoran Lutovac - Copyright YouTube

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac danas je sramno napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu a sve kak0o bi iskoristio nasilje u političke svrhe.

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac danas je sramno napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu a sve kako bi iskoristio nasilje u političke svrhe. 

Lutovac je rekao da je bilo strašno što je majka koja je napala nastavnicu u Osnonovnoj školi „Jovan Dučić“ na Novom Beogradu izgovarala, kako je naveo, rečenice poput „Da li znaš ko sam ja“.

On se potom sramno obrušio na porodicu predsednika Vučiča te rekao je da ta rečenica poznata svima u Srbiji, i, kako je kazao, poznato „ko ju je sve do sada izgovarao“.

Ono što je Lutovac zaboravio jeste da rečenice koje pripisuje Vučićevoj porodici, zapravo, on lično izgovara. 

Naime, Lutovac je pre godinu i po dana pretio Milenku Jovanovu, članu predsedništva SNS, na izlasku iz Narodne skupštine da će mu zavaliti šamarčinu.

Ovaj incident dogodio se nakon skupštinske sednice na kojoj se raspravljalo o predlogu budžeta za narednu godinu, kada je Lutovac na izlasku iz zgrade Skupštine ušao u prepirku sa poslanikom SNS.

- Rekao sam ti šta sam ti rekao, nemoj da ti zavalim šamarčinu. Sram te bre bilo, igraš se - iziritirano mu je odbrusio Lutovac, pripretivši mu usput upuranjem prsta.

Na to ga je naprednjak upitao:

- Rekli ste da nije stilska figura, nego da ćete nas stvarno juriti po ulicama?".

Na to je Lutovac potvrdno odgovorio i udaljio se niz stepenice iz skupštine. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike