Jad i beda: Osvedočeni srbomrzac Dinko Gruhonjić sada želi da se predstavi kao žrtva, pa optužio Aleksandra Vučića da ga progoni! (FOTO)

11.06.2024

12:40

0

Gruhonjić nastavlja sa svojim jadnim pokušajima da od sebe napravi nekakvu žrtvu

Jad i beda: Osvedočeni srbomrzac Dinko Gruhonjić sada želi da se predstavi kao žrtva, pa optužio Aleksandra Vučića da ga progoni! (FOTO)
Ilustracija - Copyright Printscreen/YouTube/FAR TV

Osvedočeni srbomrzac Dinko Gruhonjić, profesor koji se sam poredio sa ustaškim ratnim zločincem i ozloglašenim komandantom koncentracionog logora Jasenovac Dinkom Šakićem, dokazani antisrpski delatnik koji bi srpske crkve i manastire da pretvara u pabove i "dobru zajebanciju", ne prestaje sa prljavim pokušajima da sebe predstavi kao žrtvu.

U razgovoru sa bosansku TV N1, Gruhonjić je poveo hajku protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića optužujući ga da stoji iza njegovog navodnog progona. 

Printscreen
 

- Bilo je i ranije kampanja protiv mene, ali nikad ovako direktno. Postoje nagađanja da sam ja bio iskorišten kao meta u svrhu nacionalne homogenizacije povodom lokalnih izbora u Novom Sadu, ali i povodom Rezolucije o genocidu u Srebrenici. Praktično su meni i mojoj porodici nacrtali metu na čelu. Grafit u kojem mi se eksplicitno prijeti smrću prva je vidila naša maloljetna kćerka i svi roditelji znaju kako sam se tad osjećao. Poslati su direktno po naređenju sa vrha države s obzirom da iza ove kampanje stoji lično Aleksandar Vučić - jada se Dinko Gruhonjić

Printscreen
 

Na njegov jeftin pokušaj da se predstavi kao žrtva, iako je upravo on nasilnik koji pljuje na sve do čega je stalo većinskom narodu u Srbiji, reagovao je i Milenko Jovanov, član predsedništva SNS.

- Gruhonjić nastavlja sa svojim jadnim pokušajima da od sebe napravi nekakvu žrtvu. Gnusoba bi da pretvara srpske crkve u pabove, ali on je žrtva šovinističkih napada, a ne ostrašćeni, pomahnitali antisrpski šovinista. Pa bravo! Ne prolazi više soroševska forica da su oni uvek žrtve. A ne ume drugačije. Jadan - napisao je Jovanov. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike