Ministar Bratislav Gašić čestitao Vladimiru Orliću: "Tvoj dolazak u BIA značiće mnogo za ljude unutar agencije"

14.06.2024

07:17

0

"Želim ti da na toj poziciji nastaviš da vrednuješ znanje, lojalnost i hrabrost, jer to su osnovne vrednosti koje definišu našu službu", rekao je Gašić

Ministar Bratislav Gašić čestitao Vladimiru Orliću: "Tvoj dolazak u BIA značiće mnogo za ljude unutar agencije"
Bratislav Gašić - Copyright Tanjug/Marko Đoković

Ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je čestitku Vladimiru Orliću povodom imenovanja na dužnost direktora Bezbednosno-informativne agencije.

- Dragi Vladimire, čestitam ti imenovanje na dužnost direktora Bezbednosno-informativne agencije. Kao ministar odbrane i bivši direktor BIA, izražavam uverenje da ćeš svojim iskustvom, stručnošću i posvećenošću uspešno voditi agenciju i doprineti bezbednosti naše zemlje. BIA je ključna institucija koja služi interesima Srbije i svih njenih građana. Uveren sam da ćeš se uspešno suočiti sa izazovima koji te očekuju.

- Tvoj dolazak u BIA značiće mnogo za ljude unutar agencije - ljude koji su odani, hrabri i vredni i koji će ceniti tvoju posvećenost i integritet. Želim ti da na toj poziciji nastaviš da vrednuješ znanje, lojalnost i hrabrost, jer to su osnovne vrednosti koje definišu našu službu.

- Želim ti mnogo uspeha u ovom važnom zadatku i verujem da ćeš svojim radom ostaviti trajan i pozitivan trag u istoriji naše službe.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike