Aleksandar Vulin čestitao Orliću: Znam da će biti odličan direktor i znam da neće dopustiti strancima da ga laskanjem i pretnjama promene

13.06.2024

15:41

0

"U BIA se poštuje znanje, ali i lojalnost i hrabrost", rekao je Vulin

Aleksandar Vulin čestitao Orliću: Znam da će biti odličan direktor i znam da neće dopustiti strancima da ga laskanjem i pretnjama promene
Aleksandar Vulin - Copyright Milan Maricic/ATAImages

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin čestitao je Vladimiru Orliću koji je izabran za direktora Bezbednosno-informativne agencije Republike Srbije.

- Kao saborac Aleksandra Vučića i kao prethodni direktor BIA, želim da čestitam Vladimiru Orliću na prilici da služi Srbiji i Srbima na jednom od najodgovornijih mesta u sistemu odbrane i bezbednosti Srbije. BIA je prethodnica i odstupnica Srba, a ona stiže i tamo gde država Srbija ne može. U BIA će ga sačekati posebni,  sumnjičavi, vredni i čestiti ljudi koji  će prvo ceniti njegov odnos prema Srbiji, a onda i načinu na koji drži reč i čuva i svoj i obraz Službe - rekao je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin čestitajući Vladimiru Orliću.

- U BIA se poštuje znanje, ali i lojalnost i hrabrost. Onaj ko napusti svoj narod ili vođu koji mu je ukazao poverenje, neće biti poštovan, ni pamćen po dobru među pripadnicima Službe. Direktora Orlića u BIA čekaju očeličeni profesionalci, ali oni nisu plaćenici koji mogu sve i za svakoga. Pripadnici Službe kao i direktor Orlić služe samo Srbiji i samo za Srbiju i Srbe mogu sve. Znam da će Vladimir Orlić biti odličan direktor i znam da neće dopustiti strancima da ga laskanjem ili pretnjama promene ili pokolebaju. Čestitam mu, želim uspeh i da ne zaboravi da vodi instituciju veću i trajniju i od njega i od svih koji su je vodili. Sve se menja, Služba ostaje - zaključio je Vulin.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike