Nastavljaju se sukobi u opoziciji! Marinika poručila: Savo Manojlović se izbrukao, pa sad više napada Đilasa nego Vučića (VIDEO)

28.05.2024

19:10

0

Autor: 24sedam

Moram da priznam da sam iznenađena da je Savi Manojloviću veći protivnik Dragan Đilas nego Aleksandar Vučić, rekla je Tepićeva

Nastavljaju se sukobi u opoziciji! Marinika poručila: Savo Manojlović se izbrukao, pa sad više napada Đilasa nego Vučića (VIDEO)
Ilustracija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Najpoznatija srpska preletačica i desna ruka Dragana Đilasa Marinika Tepić gostovala je na tajkunskoj televiziji gde je govorila o Savu Manojloviću.

- Moram da priznam da sam iznenađena da je Savi Manojloviću veći protivnik Dragan Đilas nego Aleksandar Vučić. Mada mislim da je zbog bruke koju je imao sa nesposobnošću da prikupi dovoljan broj adekvatnih potpisa, da popuni listu, ili da složi listu po odnosu muškaraca i žena, da se onda odlučio za šok kampanju, koja postoji u propagandi, i napadne Đilasa da bi prikrio tu bruku! Mislim da se odlučio za to jer uvek kad imate veliku ambiciju ili se precenite, onda napadnete nekog ko je jači od vas i time izazovete reakciju javnosti! To je propagandistička odluka i g. Manojlović je podložan tome. Kao što mi je bilo krivo kada je vrlo ružno govorio o našem štrajku glađu i kada je samo zato što smo žene rekao da je nas neko naterao na to. Razočarana sam njegovim odnosom prema ženama - rekla je Marinika.

Kako se bliže izbori 2. juna, tako sukobi u opoziciji samo eskaliraju. U mnoštvu nekoliko različitih sukoba, naročito je intenzivan onaj između Dragana Đilasa i Sava Manojlovića, koji su predvodnici bojkotaške i antibojkotaške izborne frakcije u Beogradu. 

Manojlović je nedavno komentarisao presudu Višeg suda koji je oborio njegovu listu za izbore u opštini Vračar, a po tužbi advokata opozicione NVO "CRTA" Vladimira Tupanjca.

Milos Tesic/ATAImages
 

- Ovde se vidi da je lista oborena sinhronizovanom akcijom Dragana Đilasa i Aleksandra Vučića tako što je advokat koji je podneo tužbu povezan direktno sa Đilasom! Pošto su već dobijeni brojevi lista, ta lista je sada trebala da se vrati odlukom Komisije ponovo i da onda ispadne da nam Đilas obara listu a Vučić da je vraća i da se tako ubija energija za izbore! Listu je oborio sud ali je žalbu podneo advokat Tupanjac koju je zastupao i firmu "JSP" koja je radila spotove Đilasovoj stranci za bojkot izbora 2020. - rekao je Manojlović.

Usledio je ekspresni odgovor Đilasa i nova optužba na račun vođe "Kreni-promeni" da je "ispostava službe" i da se na njegovoj listi nalaze fantomski kandidati:

- Razumem da mu je služba dala nalog da ruši Đilasa, a ne Vučića i da je celu svoju kampanju usmerio na mene - napisao je Đilas.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike