Haos u opoziciji: Marinika udara na Lazovića, sevaju brutalne optužbe! (VIDEO)

28.05.2024

10:32

0

Sukob dojučerašnjih "jurišnika Srbije" eskalirao je nakon što je Lazović za tajkunske medije ocenio da je (lažna) bojkotaška opozicija prestala da se bori

Haos u opoziciji: Marinika udara na Lazovića, sevaju brutalne optužbe! (VIDEO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Najpoznatija srpska preletačica i desna ruka Dragana Đilasa Marinika Tepić žestoko je napala dojučerašnjeg saborca,koopredsednika Zeleno-levog fronta (ZLF) Radomira Lazovića.

Sukob dojučerašnjih "jurišnika Srbije" eskalirao je nakon što je Lazović za tajkunske medije ocenio da je (lažna) bojkotaška opozicija prestala da se bori.

- To kažem jer me ljuti kada čujem njegove izjave da mi koji ne izlazimo na ove izbore se više ne borimo. Reći tako nešto za mene koja sam 13 dana štrajkovala glađu i trajno narušila svoje zdravlje, za moje koleginice Jelenu Milošević, Danijelu Grujić i druge poslanike, koji su želeli da održe vatru borbe protiv izborne krađe - rekla je Tepić u emisiji "Među nama" na tajkunskoj televiziji Nova.

 

 

Uz to, Tepićeva je optužila Lazovića da je srušio narativ o boljim izbornim uslovima.

- Nije tajna da su neke kolege još u izbornoj večeri želele da se prizna rezultat, da prihvate mandate i da se na neki način minimalizuje ta krađa, mislim da je to vrlo nekoretkno. Bojkota ne bi ni bilo da smo ostali složni. Bilo bi izbora, za koje se takođe borimo, ali na jesen - dodala je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike