"Najodvratnije mi je bilo ponašanje Crne Gore": Predsednik Srbije kaže da je Spajiću rekao da ga ne folira

24.05.2024

22:07

0

Mogu da šalju porotestne note, mi njima nećemo slati protestnu notu čak ni zbog toga što su glasali da smo genocidan narod - istakao je predsednik

"Najodvratnije mi je bilo ponašanje Crne Gore": Predsednik Srbije kaže da je Spajiću rekao da ga ne folira
Copyright Screenshot:TV Prva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras u emisiji "Prva tema" rekao da mu je tokom glasanja u Ujedinjenim nacijama najodvratnije bilo ponašanje i glasanje Crne Gore.

Screenshot:TV Prva
 

- Da vam ne pričam kakve drame smo imali, gde sam ja izgovorio svašta kada sam video da su se uplašili. Rekao je da nema bežanja iz ringa, i da ne treba da se ulazi u ring "ako nisi spreman da se potučeš", i da mu je najodvratnije bilo ponašanje Crne Gore. Nisu me razočarali, zato što sam to i očekivao. I to sam im i rekao. Rekao sam Spajiću da ne moraju da me foliraju, da znam da će glasati za. Znam da ne odlučuju samostalno i da tu nema neke filozofije. Mogu da pričaju šta hoće, da šalju porotestne note, mi njima nećemo slati protestnu notu čak ni zbog toga što su glasali da smo genocidan narod - istakao je predsednik.

Podsetimo, rezolucija o genocidu u Srebrenici dobila je podršku 84 od 193 države članice. Protiv rezolucije je bilo 19 država, uzdržano 68, dok 22 zemlje uopšte nisu glasale.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike