Vučić otkrio šta mu je rekao jedan državnik: "Aleksandre, nemoj da me zoveš jedno 15 dana, bio sam uzdržan i imaću problem"

24.05.2024

21:30

0

Nije teško zaključiti ko je to - rekao je Vučić

Vučić otkrio šta mu je rekao jedan državnik: "Aleksandre, nemoj da me zoveš jedno 15 dana, bio sam uzdržan i imaću problem"
Copyright Printscreen TV Prva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je protiv Srbije na sednici Generalne skupštine UN u Njujorku bio ceo kolektivni Zapad, ali i da mu je jedan državnik rekao da ga ne zove 15 dana.

- Za dve najmoćnije evropske zemlje lično znam koji ministar je kome sve slao poruke i pretio na koje sve načine. Ja neću da govorim o tome kako su uticali na odluku na primer Ukrajine i nekih drugih zemalja. Onda stanete i uhvatite se za glavu. Došlo mi je da plačem 5 puta u hotelskoj sobi od muke. Jedan prijatelj koji vodi jednu zemlju mi je napisao, pošto sam ja video kako sam loše reagovao na promenu stava te zemlje - "Ok Aleksandre, nemoj da me zoveš jedno 15 dana, ugasiću telefon, zbog tebe i našeg odnosa biću uzdržan, ali da znaš da si mi napravio probleme". Nije teško zaključiti ko je to - rekao je Vučić.

Podsetimo, rezolucija o genocidu u Srebrenici dobila je podršku 84 od 193 države članice. Protiv rezolucije je bilo 19 država, uzdržano 68, dok 22 zemlje uopšte nisu glasale.
 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike