Ovakvog izdajnika majka samo jednom rađa: Isplivao šokantan snimak kako Kurtijev Radoica namešta Srbe za hapšenje Šiptarima (VIDEO)

29.04.2024

11:20

0

Osmog septembra, dan nakon što je Kurtijev saradnik Radomirović pripremio teren tzv. kosovskoj policiji u Leposaviću, Goran Savić je uhapšen

Ovakvog izdajnika majka samo jednom rađa: Isplivao šokantan snimak kako Kurtijev Radoica namešta Srbe za hapšenje Šiptarima (VIDEO)
Radoica Radomirović - Copyright Printscreen/Facebook/Radoica Radomirović

Isplivao je audio-zapis telefonskog razgovora od 7. septembra 2023. godine između Radoice Radomirovića i inspektora tzv. kosovske policije Besima Smakolija, inače krvnika srpskog naroda na Severu KiM, koji je mnoge nedužne Srbe utamničio u šiptarske kazamate. 

U telefonskom razgovoru inspektor Besim traži od Radoice da mu locira na mapi kuću Gorana Savića (bivšeg pripadnika srpskog MUP-a i bivšeg integrisanog pripadnika KPS-a), te da mu pošalje lokaciju kako bi šiptarski teroristi izvršili hapšenje Gorana Savića, što Radoica i čini. 

Osmog septembra, dan nakon što je Kurtijev saradnik Radomirović pripremio teren tzv. kosovskoj policiji u Leposaviću, Goran Savić je uhapšen. 

Ovo je još samo jedan u nizu snimaka koji pokazuju koliki je Kurtijev Radoica izdajnik srpskog naroda, a i kriminalac. Prethodno je u javnost isplivalo nekoliko skandaloznih snimaka na kojima se jasno čuje kako Radomirović daje instrukcije da se pale automobili Srbima po Leposaviću, a takođe je snimljen i tokom predstavljanja podlog plana kako da sa svojim saradnicima otima stanove koje je država Srbija izgradila i potom ih upisuje u vlasništvo opštine po sistemu tzv. Kosova, da bi njegovi saradnici uzimali te iste stanove za sebe. 

Očigledno da ovakvog izdajnika poput Kurtijevog malog Radoice majka dva puta ne rađa. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike